Moda Model

Bol Kesim Pantolon Modelleri 2020

16.02.2019
554
Bol Kesim Pantolon Modelleri 2020

Bol Kesim Pantolon lar son dönemin sevilerek kullanılan alt giyim kategorilerinden biri olarak karşımıza geliyor. Birçok kişinin günlük kullanımına da iş ya da ofis kullanımına da uygun olduğu için sıklıkla tercih edilir. Bol kesim olması aynı zamanda tesettür giyimde kullanılmasına da neden olur. İspanyol paçalar da aslında bu modellere örnek olarak gösterilebilir. Bol paça pantolonlar kombinlenme şekline ya da tarzına göre sokak stiline uyum sağlayabileceği gibi pantolonun kumaşına ve yine kombinlenmesine göre resmi ortamlarda da kullanılabilir.

Bol Kesim Pantolon modelleri genellikle genç hanımların daha çok ilgisini çeker. Ancak hepsinin ortak noktası şudur ki: fazlası ile rahatlar. Hem desenli hem düz hem kısa hem uzun ve daha birçok modeli olabileceği gibi birçok da formunu bulmanız mümkündür. Özellikle yüksek bel olanlar genç kızlar tarafından çok fazla tercih edilirken bileğin hemen üzerinde biten ve desensiz modellere ise birçok kişide rastlayabilirsiniz.

Farklı kesimleri ile hem kısa hem de uzun modellerinin bulunması sayesinde 4 mevsim kullanılabilme durumuna sahipler. Bahar aylarına yaklaştığımız günlerde moda, kış uykusundan uyanmaya başlıyor diyebiliriz. Bunu da ancak bol kesim pantolonlar ile görmek mümkündür. Bazı modellerde ise eşofman havası verilen bol paça pantolonları daha da rahat hissetmenizi sağlayan yumuşak kumaşlarla desteklendiğini görmek de mümkündür.

2020 Bol Paça Pantolon Modası

Yüksek bel ve kısa paçalı pantolonların yazlık kombinlerde salaş tişörtlerle kombinlenebileceğini söylemeden geçmeyelim. Son dönemlerde papaerbag pantolon modellerinin bel kısmının bol paçalarda olduğunu görebiliriz. Papaerbag pantolonların bel kısımları keseyi andırdığı için bu ism almıştır. Bir kuşak yardımı ile büzülmesi ve bu nedenle de kombinlerde kullanımı rahat olması dolayısıyla daha kolay şekilde şık görünümler yaratılabilir.

Bazı kumaş modellerine bakıldığında ise (keten vb.) ofis şıklığı için farklı renk ve kombinlerin yaratılması kolaylık sağlar. Koyu renklerden çok açık renklerin daha çok tercih edildiği ve bu nedenle de üst parçalarda koyu renkler kullanıldığı görülebilir. Ancak kişinin tarzına uygunu seçmesi en doğru tercihtir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.