Moda Model

Bohem Gelinlik Modelleri 2020

Bohem Gelinlik Modelleri 2020

Bohem Gelinlik ler 2020 sezonunun en dikkat çekici modelleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda vintage modeller olarak da dikkatleri üzerine topluyor. Bu modellerde genellikle dantelli ve tüllü detaylardan oluşmasıyla birlikte birçok farklı detayı bir arada içeriyor. Hanımlar da bu modelleri farklı oldukları için çok beğeniyor. Aynı zamanda kır düğünü konsepti tercih eden hanımlar için bohem tarzda gelinlik modelleri tercih edilir. Bohem tarz aslında çok eski dönemlere dayanır.

Bohem Gelinlik modellerine bakmadan önce bohem ne demek neyi anlatıyor bundan biraz bahsetmek gerekiyor. Bohem, Fransa’ya göç eden çingeneleri tanımlamak amacı ile kullanılmış bir kelimedir. Özgür ruhlu, hesapsız, anı yaşayan kişilerin hayat tarzını ifade eden bohem, daha sonra 60’lı ve 70’li yıllarda bir moda akımı haline gelmiş ve günümüzde tekrardan trend olmayı başarmıştır. Boho, boho chic ya da bohem olarak adlandırılan bu akım sadece gelinlik değil birçok kıyafette yer alıyor.

Bohem gelinlikler, rahatlığı seven özgür ruhlu her hanım için vazgeçilmez tercihlerinden birisidir. 70’lerin vintage etkilerinden esinlenir. Salaş gelinlikler olarak nitelendirilen gelinlikler bu sefer konsept alanında kısıtlanıyor. Kumsal ya da kır düğünü şeklindeki düğünlerde kullanılmalıdır.

Bohem Tarzda Gelinlik Modası

Fransız güpürlerinin olduğu ve minik çiçek detaylarının yer verildiği modeller farklı motiflerle zenginleştirilerek gelinliklere kimi zaman modern kimi zaman ise vintage bir hava verilmek için kullanılır. Bunların seçimi genellikle düğün yeri ile ilgili olup ve düğünün olacağı mevsime bağlı olarak değişebiliyor. Bu anlamda tercih evelenecek çiftlere yani gelin ve damadın tercihine kalıyor.

Sadece danteller değil aynı zamanda geometrik desenler ya da etnik esintilerin yer aldığı modeller de bohem tarzda avangart gelinliklerin belirgin özellikleridir. Fransız dantelinden oluşan gelinlikler hoş bir görüntü elde edilmesini sağlayarak farklı bir hava yaratıyor. Bu nedenle de yeni gelin adaylarının en büyük tercihlerinden oluyor. Fransız dantelleri gelinliğin kol, göğüs, etek kısmında yer alırken tamamı Fransız dantelinden oluşan gelinlikler bohem tarzındaki modeller arasında yer alır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.