Moda Model

Boğazlı Kazak Modelleri 2020

02.03.2019
561
Boğazlı Kazak Modelleri 2020

Son zamanlarda 90’lı yılların dönüşünü yaşayan Boğazlı Kazak Modelleri boyun bölgesini daha uzun gösteren modellerle karşımıza geliyor. Tek rengin ön planda olduğu ve kendinden desenli olan modellerle dikkatleri üzerine toplayan bir yapı oluşturuyor. Bu modeller özellikle içinde bulunduğumuz kış aylarında çok rahat olması nedeniyle fazlaca tercih edilir. Boğazlı kazak modellerini kombinlerken ilk dikkat edilmesi gerekn en önemli parçalardan biri ayakkabılardır.

Erkek giyim defilelerinde de şahit olduğumuz üzere, Boğazlı Kazak Modelleri, temel parça olmanın ötesinde, doğru şekilde kullanıldığında şık bir görünümün anahtar parçalarından biri olarak düşünülebilir.  Günün her saatinde, resmi bir ortamda ya da hafta sonu gezisinde, Jean pantolon ya da takım elbise ile kullanılabilen bir model olan boğazlı kazaklar hem spor hem de klasik şıklığın vazgeçilmez parçaları arasındadır.

Kış soğuğunda hem sıcak, hem rahat, hem de modern bir görünüm elde etmek için katlar yaratın. Sezonun bir başka trendi olan diz boyu yün kaban içine V yaka süveter, onun içine de balıkçı yaka triko kazaklar çok fazla kullanılıyor. Beyler bu tarz kombinleri çok seviyor. Bu nedenle de günlük kombinlerinin dışında da kullanıma devam ediyor.

Boğazlı Kazak Modası 2020

Farklı renklerinin dışında desenli modelleri de bulunan boğazlı kazaklar genelde düz olarak tercih edilip kombin yaparken farklı detaylarla süslenirler. Pullar, payetler simler ya da üç boyutlu işlemelere yer vererek yine bir etek ve bu defa topuklu bot eşliğinde çok şık bir görünüm elde edebilirisiniz. Pek çok ünlünün stillerinde en sık uyguladıkları trend olan boğazlı kazak – etek kombinlerinde kalın kazaklar yerine daha ince ve merserize olanlara gardırobunuzda yer vermenizde fayda var.

Omuzları hafif geniş ve bel bölgesi düz inen dikdörtgen vücut tipine fazlasıyla yakışan boğazlı kazaklar söz kombine geldiğinde çok daha uyumlu bir arkadaş haline geliyorlar demek yanlış olmaz. Bu nedenle de vücut tipini iyi biliyor olmak ve fiziğinizi tanıyor olmak sizin için bir avantajdır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.