Moda Model

Beymen Mont Modelleri 2020

03.03.2019
469
Beymen Mont Modelleri 2020

Beymen Mont Modelleri kış aylarında soğuğa karşı en iyi koruyan ürünlerdir. Bu nedenle çok sık kulanılır ve Beymen bu konuda bir öncüdür diyebiliriz. Beymen mont modellerine çoğu zaman uygun fiyata internet mağazalarında rastlamak mümkündür. Farklı renklerin keskin geçişleri dışında aynı zamanda kumaş seçimi desenlerdeki farklı detaylar bu modellerin içinde yer alıyor.

Giyim modasında kalın kazaklarda vintage kombinlere dönüş var. Küçük küçük mini desenli kazaklar, düşük omuzlu modeller çok fazla kullanılıyor ve tercih ediliyor. Kazaklar daha çok salaş modellerle karşımıza geliyor. Bu nedenle çok fazla kullanılırlar. Peki kış aylarında en popüler kalın giyim ürünü nedir dersek cevabımız hiç kuşkusuz mont olacaktır. Beymen Mont Modelleri de oldukça uzun süre kullanılan ürünler arasındadır. Daha ince ya da daha mevsimlik montlar için ise mevsim geçişlerinde de kullanılacağı için avantajlı olur.

Beymen mağazalarında aynı zamanda Moncler montlara da rastlamak mümkündür. Moncler montlar da severek kullanılan ve sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır.

Mont Modası 2020

Kapitone Montlar işi hemen hemen her kumaş türüyle yapılabilir. Tek parça olabildiği gibi baklava, kare, üçgen gibi geometrik şekillerde de dikilebilir. Günümüzde birçok tekstil ürününde de görülen kapitone ürünler geleneksel el sanatının günümüze uyarlanması şeklinde karşımıza çıkmakta. Günümüzde de en çok ev tekstil ürünleri, yelekler, montlar ve ceketler olarak kullanılan modellerdir. Kapitone modeller her yaşa her zevke hitap eden modeller arasındadır. Birçok kişinin kullandığı kapitone modası artık sevilerek takip ediliyor.

İnternet mağazasında da kolaylıkla temin edilebilen modeller arasında olması da en büyük rahatlık. Renk desen ve beden ölçülerine ulaşılarak kolaylıkla uygun modelin bulunmasını sağlayan internet mağazaları büyük kolaylık sağlıyor.

Şişme kaban modelleri de spor kombinlerde en önemli tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Özellikle haki ve kiremit tonlarının daha çok tercih edileceği 2020 sezonunda sıklıkla kullanılacak. Fermuar kısımlarında küçük tüylü süsler ya da kamuflaj desenli modeller bu aralar şişme kabanlarda çok moda olacak. Kaban kombinlerinde ise genellikle çizme ve botlar tercih edilir.

 

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.