Moda Model

Beymen Ayakkabı Modelleri 2020

08.02.2019
1.082
Beymen Ayakkabı Modelleri 2020

Kadınların hastası oldukları ve satın almayı en çok sevdikleri ürünler arasında yer alan Ayakkabı Modelleri, Beymen’de şık modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Aynı zamanda farklı modelleri ile de dikkatleri üzerine topluyor. Şık ve güzel modellerle kullanıma uygun halde 2020 sezonuna hazır olarak beklemekte. Hanımlar için de beyler için de birbirinden şık modellerin yer aldığı birçok ayakkabı çeşidi hem interne üzerinde hem de mağazalarda sizler bekliyor.

Sezonun en çok kullanılan ve tercih edilen modelleri arasında 2017 sezonundan beri popüler olan Oxford tipi ayakkabılar yer alıyor. Hem beyler hem de hanımlar için çok farklı modelleri ve renkleri bulunan bu ayakkabı türü süet modelleri ile çok şık bir görüntü yaratıyor. Farklı kullanım alanlarına da hitap ediyor. Hem sokak şıklığında hem ofis şıklığında hem de günlük olarak kombinlerin altında tercih edilebilir.

2020 sezonunda yine çok kullanılan modeller arasında bot ya da bootie olarak isimlendirilen kısa botlar dikkat çekiyor. Bu ayakkabı modelleri de yine çok fazla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Kombinlemenin kolay olduğu ve aynı zamanda birçok alanda tercih edilebilecek parçalar arasında yer alıyor. Uzun, kısa ya da mini etek modelleri ile topuklu bootie modelleri şık bir kombin yaratabiliyor. Bu şekilde kullanımı da sıklıkla karşımıza gelir.

Ayakkabı Modası 2020

Stilettolar ilk çıktığı zamanlarda sadece düğün veya özel davet gibi abiyelerin giyildiği yerlerde kullanılıyordu. Zamanla hem spor kıyafetlerin hem de iş kadınların hayatına girerek kullanım alanına genişletti. Şimdilerde ise birçok farklı modeliyle her ortamda rahatlıkla kullanılabilir hale geldi. Bu ayakkabı türleri de çok fazla kullanılan özellikle hanımların gözdesi olan modellerde en baş sırada yer alıyor.

Her renk ve desende modele rastlamanın mümkün olduğu bir ayakkabı modeli olan espadriller erkekler tarafından da sıklıkla kullanılır. Hatta kumaş pantolonların altında bile rastlanacak türden bir yayılma görülmüştür. Ancak erkekler de daha çok şortlarla tercih ederler. Düz renk modeller daha çok tercih edilir ve bu yüzden kombinlenmesi kolaydır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.