Moda Model

Beyaz Kıyafet Kombin Önerileri 2020

11.09.2019
733
Beyaz Kıyafet Kombin Önerileri 2020

Beyaz renk her tene ve her insana yakıştığı için çok tercih ediliyor. Özellikle yaz sezonunda ışığı yansıttığı için beyaz kıyafetler giymeye özen gösteriyoruz. Beyaz kıyafet kombin önerileri 2020 sezonunda farklı şekillerde tasarlanıyor. Kullanım tarzınıza göre kıyafet modeli tercih etmelisiniz. Çalışan hanımlar beyaz rengi açık renklerle birlikte kombinleyebilirler. Bol paçalı krem rengi yüksek belli pantolonla kısa kollu beyaz bir gömleği birlikte kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarak da siyah renkli rugan babet modellerini tercih edebilirsiniz.

Beyaz Kış Sokak Modası Kombinleri 2020

Beyaz Kombin Fikirleri 2020

Beyaz elbiseler de bu sezon oldukça popüler olacak. Gündelik kullanımınızda ya da mezuniyet gibi etkinliklerde beyaz renkli elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bol kesimli elbiseler kesinlikle günlük kullanım için ideal. Fırfırlı kumaştan yapılan yarım kollu elbise modelleri yazlık bölgelerde kullanabilirsiniz. Kombininizi büyük kolyelerle tamamlayarak çok daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Çanta olarak da hasır küçük çantalar kullanılabilir. Beyaz kıyafet kombin önerileri 2020 yılında şık görünmek isteyen hanımlar tarafından tercih edilebilir.

Beyaz bluzunuzu renkli pantolon ve eteklerle kombinleyebilirsiniz. Diz altına kadar uzun kabarık etekler bu sezon çok tercih ediliyor. Tesettürlü hanımlar da beyaz kombin oluşturmak istediklerinde bu öneriyi değerlendirebilirler. Beyaz ile çok sık kullanılan iki renk haki ve mavi. Tesettürlü hanımlar beyaz elbiselerini kombinlerken biraz daha yumuşak pembe tonlarına yakın bir eşarp ya da şal tercih etmeliler. Bu sayede çok daha modern görünebilirsiniz. Beyaz elbiseler çalışan hanımlar için de kolaylık. Topuklu ayakkabı ile rahatça kombinleyip işe gidebilirsiniz.

Beyaz Kombin Önerileri 2020

Spor Beyaz Kıyafet Kombin Önerileri 2020

Gündelik bir kullanımda beyazı kotla birlikte kullanabilirsiniz. Yüksek belli mom jeans ya da boyfriend tarzı bir pantolon ile kombininiz çok şık görünecektir. Oversized beyaz bir tişört tercih edip pantolonun içine sokarak çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kombininizi dilediğiniz renkte ayakkabı ile birleştirebilirsiniz. Daha şık bir görünüm istiyorsanız mavi kot yerine siyah kot modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca siyah tulumların içerisinde de beyaz kıyafetler çok şık görünüyor. Yeni sezonda beyazı kullanarak pek çok farklı kombin oluşturabilirsin.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.