Moda Model

Bel Çantası Modelleri 2020

02.03.2019
565
Bel Çantası Modelleri 2020

Bel Çantası Modeller son dönemlerin en çok kullanılan aksesuarları arasında yer alıyor. Bu modeller vintage giyimin de önemli bir parçası haline gelmiş durumda. 90’ların olmazsa olmazları arasında yer almaları ile bilinen ve genellikle bele değil, omuzdan çapraz şekilde asılarak kullanılan modeller arasında yer alır. Farklı birçok deseni ve rengi bulunan bu bel çantalarının büyüklükleri de standart değildir. Çanta modelleri arasında sokak stili için hem de şıklık için kullanılan modeller arasında yer alan çok fazla seçenek bulunur. Bu nedenle klasik çantalardan sonra spor ve klasiği taşıyan her kombinle tamamlamak mümkündür. Bu şekilde birçok modeli tamamlamanız da daha rahat olacaktır.

Bel Çantası Modelleri çok kullanışlı değildir. Aslında bu kullanışlı olmamasından kasıt küçük olduğundan dolayı çok fazla eşya toparlama özelliği göstermez bu nedenle de daha çok aksesuar anlamında işe yarar olarak gösterilir. Her modele uygun renklerde seçeneği bulunduğu için birçok kıyafetle kombinlenebilir. Hem spor hem de şık modellerle kombinlenebilir.

Bel çantaları 2018 sezonunun son dönemleri trend olduktan sonra 2020 sezonunda karşımıza sıklıkla gelmeye başladı. herhangi bir mevsimi olmayan ve her zaman kullanıma uygun olan modeller arasında yer aldıkları için tercih edilme sıklıkları da çok fazla. Bel çantalarını her tür kumaşını bulmak mümkün olduğu için bu modelleri kombinlerle tamamlamak da çok kolay.

Bel Çantası Modası 2020

Salaş tarzda kıyafetlerde en çok kullanılan modeller arasında yer alır. Bu modeller arasında da en çok kullanılan bel çantaları son dönemde farklı çeşitleri ile yeni modeller sunulur. Farklı tarzlar yaratmak için bazı ufak değişikliklerle kimsenin şimdiye kadar uygulamaya cesaret edemediği modelleri denemek mümkün olur.

Aslında bel çantaları 80’li 90’lı yıllarda yaygın kullanılan bir parçaydı. Kendall Jenner ile beraber yeniden gündem olan bel çantaları, 2018 yazında daha çok kullanılmaya başladı. Bu şekilde de çeşitleri arttı ve kullanılabilirliği de doğal olarak arttı. Şimdi ise 2020 sezonunda kış aylarında da rastladığımız her kombine uyarlanabilen bir ürün haline geldi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.