Moda Model

Bahar Tesettür Modası 2020

15.03.2020
551
Bahar Tesettür Modası 2020

Bahar aylarının gelmesi ile beraber Tesettür Modası yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tesettür elbiseler abiye modelleri de içinde barındırdığı için düğün, nişan gibi herhangi bir özel günde de bu modelleri kullanmak mümkündür. Tesettür abiyeler de farklı tasarımlara artık yer vermeye başladı. 2020 sezonu tesettür giyim, elbise modellerinde abiye giyim de dikkat çeken grup arasın da yer alıyor. Tesettür giyimde de dikkat edilmesi gereken bazı kurallar bulunur. Örneğin fazla kilosu olan kadınların kamufle edecek bölgeleri varsa ona göre seçim elbise ya da abiye seçimi yapılmalıdır. Sonra ise renk tercihi önemli sıradadır. Kalçanın hemen alt kısmından kabarmaya başlayan etek kısmı ile balık etek elbiseler kapalı hanımların beğenisini topladı.

Tesettür Modası ürünlerinde tunikler de büyük önem taşıyor. Her mevsime uygun farklı tunik modelleri bulunmaktadır. Yazın ince, kışın ise kalın kumaşlardan üretilen modeller tercih edilmelidir. En beğenilen ve tercih edilen modeller arasında ise hakim yaka modeller var. Bisiklet yaka modeller ise hakim yaka olmasa kadar oldukça tercih edilen bir model. Hemen hemen her kıyafetle kombin etmenin mümkün olduğu tunikler hem giyim modasında yerini korumakta hem de tüm zamanlara uyum sağlamaktadır.

2020 Bahar Tesettür Giyim Modası Trendleri

Tunik, elbise, abiye, ferace pantolon gibi birçok kıyafet alanında modellere rastlamak mümkündür. Uzun elbiseler tek parça halinde görünüme sahipken bazı modellerde ise iki parça gibi duran detaylar da yer alıyor. İki parça olan modeller daha çok abiye elbiselerde tercih edilirken sokak modasına uyan spor modeller de bulunuyor. Tesettür giyimde de gömlek tuniklere sıklıkla yer verilir. Daha çok genç bayanların tercihi olan fırfırlı modeller orta yaş bayanların da tercihleri arasında yer alıyor.

Bahar mevsiminin gelmesi nedeni ile etek modelleri de yazın enerjisini ve hareketliliğini taşımakta. Bu sebeple daha çok canlı renkler ön planda olan etekler sıkça kullanılacak. Bu etekleri genellikle beyaz ve açık renk gömlekler ile kombinleyerek şık bir görüntü elde etmek mümkün olacaktır. Şimdi size bu senenin giyim modasından bir kaç görsel ve kombin sunuyoruz;

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.