Moda Model

Bahar Abiye Modelleri 2020

01.03.2020
550
Bahar Abiye Modelleri 2020

Bahar aylarının içerisine girdik. Artık nişan, söz ya da düğün gibi organizasyonlar için vakit geldi. Bu nedenle birçok kişi de bu tarz organizasyonlarla ilgili hazırlıklar başladı. Bu sezonda açık tonların yanında canlı renklerin uyumu tercih ediliyor. Farklı modellerin sevilerek tercih edildiği Abiye Modelleri nde yeni ve değişik tasarımlar çok fazla yer alıyor. Farklı tasarımların çok olması bu nedenle iyi bir durum. Balık elbise modelleri genellikle bu bahar sıklıkla duyulan modellerden. Geçtiğimiz sezon çok fazla kullanılan balık modeller bu sezon da çok kullanılacak.

Bahar sezonunda tercih edilen Abiye Modelleri farklı renk ve desenleri içinde barındırıyor. Koyu renklerden siyah, lacivert, mürdüm ve koyu mor en trend renkler arasında. 2020 sezonunun en canlı rengi kırmızı ise her alanda karşımıza çıktığı gibi abiye elbiselerde de karşımıza geliyor. Bu modeller farklı birçok tasarımı içinde barındırdığı için parlak modeller de dikkat çekiyor.

Viskon, ipek, şifon ya da saten gibi kumaşlar ön plana geliyor. Aynı zamanda kısa abiyelerde de bu tip kumaşlar çok fazla rastlanan modeller arasında yer alıyor. Pul, taş ve inci gibi detaylar ise daha ağır modellerde karşımıza geliyor. Bu modeller ile de stilettolar ya da tek bant stilettolar kullanılıyor.

Abiye Elbise Modası 2020 Bahar – Abiye Modelleri

2020 sezonunun canlı renlerden oluşacağını söylemiştik. Bunun yanında toprak rengi, limon sarısı ya da lavanta tonları gibi renkler de yer almaya başladı. Bu tonlar uzun elbiselerde derin dekolteler eşliğinde karşınıza gelebilir. Yeni sezonun diğer bir vazgeçilmezini de bu sayede açıklamış oluyoruz. 2018 sezonunda derin sırt dekolteleri ve göğüs dekolteleri 2020 sezonunda da karşımıza çıkacak.

Uzun abiye elbiselerde belde küçük ve ince bir kemer detayı bazen çok şık kombinler yaratabiliyor. Bu gibi küçük aksesuar ve detaylarla süslenen abiyeler, daha hoş bir tarz yaratmaya yardımcı olacaktır. Straplez elbise modelleri ise maziye karışıyor. Bu nedenle straplez abiyeleri düşünüyorsanız artık biraz demode kaldığını bilmelisiniz. Uzun dekolteli ve parlak kumaş ya da detaylı abiyelerle şıklık yaratabilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.