Moda Model

2020 Yazlık Etek Modelleri

15.11.2019
1.247
2020 Yazlık Etek Modelleri

Yazlık Etek modelleri birçok mevsimde de kullanılan modelleri içinde barındırıyor. Cıvıl cıvıl renklerin yer aldığı yaz sezonunda her model, hanımların gözlerini kamaştırıyor. Bu modeller her zaman birçok kombini tamamlayacak şekilde kullanılabiliyor. Farklı kumaş türlerinin yer aldığı 2020 Yazlık Etek Modelleri birçok alanda kullanımı uygun kılıyor. Keten kumaştan hafif yazlık etekler hanımlar için efil efil bir hava yaratabiliyor.

Hanımların severek kullanabileceği diğer bir Yazlık Etek modeli ise hiç şüphesiz ki kot etekler. Kot etek modelleri farklı tasarımları içinde barındırıyor. Özellikle mini olanlar yaz aylarında crop top bluzlarla kombinlenebilir. Bu sayede özellikle genç hanımlar için sıklıkla kullanılabilen trend parçalar haline geldi. Tişörtlerle ve bluzlarla oldukça kolay kombinlenebilen kot etekler hanımların sevdiği modeller arasında. Pileli etek modelleri ise hem uzun hem kısa hem de midi boylarda rastlayabileceğiniz modelleri içinde barındırıyor.

Tasarımların çok farklı ve hoş olduğu etekler, asimetrik kesim modelleri ile de hanımların ilgi odağı halinde, sadece düz renk değil aynı zamanda çeşitli desenlerle zenginleşen etek modelleri her yaştan hanıma hitap ettiği gibi her beden ölçüsüne de uygun modelleri içinde barındırıyor.

2020 Yaz Trendi: Uzun Etekler Yazlık Etek

Uzun etekler geçtiğimiz sezonda çok fazla tercih ediliyordu. Bu sezon yine bu şekilde kullanılmaya ve tercih edilmeye devam edecek gibi duruyor. Pileli eteklerde uzun modeller dışında bir de düğmeli etekler var. Bu eteklerin kullanımı çok rahat. Parmak arası terlik ya da sandaletlerle kolaylıkla kombinlenebilir durumda. Farklı tasarımları da bulunan önden düğmeli uzun etekler hanımların kullanımına uygun şekilde beli lastikli olarak da üretiliyor. Bu sayede daha kolay giyilebilen ve rahat modeller yaratılmış oluyor.

Uzun etek modası farklı tasarımlara yer veriyor. Çiçek desenli modeller ve aynı zamanda tropik desenli modelleri de içinde barındırıyor. Bu nedenle plaj modasında da kullanılarak farklı bir kullanım alanı açılmış sayılır. Gündeme gelen eteklerin çoğu plaj eteklerinin çoğu uçuş uçuş ve tropik desenli olarak karşımıza çıkar. Bu modellerden dolabınızda en az birine yer vermelisiniz.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.