Moda Model

2020 Uzun Saç Modelleri

2020 Uzun Saç Modelleri

Her sezonun modası olan uzun saç modelleri ile çok daha feminen bir görünüm elde edebilirsin. Uzun hacimli saçlara sahipsen bütün dikkatleri üzerine çok rahat bir şekilde çekebilirsin. 2020 uzun saç modelleri farklı şekillere sahip modeller ile kullanılıyor. Uzun saçlara sahipsen çok pratik çözümler üretip çok daha doğal görünen modeller elde edebilirsin. Helenistik saç modelleri bu sezon uzun saçlı hanımlar tarafından çokça tercih ediliyor. Saçlarının ön kısmından tutamlar alıp burgu yaparak arkada birleştirebilirsin. Bu görünüm yaz için oldukça kullanışlı olabilir.

Pratik Uzun Saç Modelleri 2020

Uzun Saç Model Önerileri

Uzun saçlarınızı çok farklı şekillere sokarak çok daha modern görünebilirsin. Kılçık örgülü saç modelleri yeni sezonun en çok tercih edilen saç modelinden birisi. Sıcak bahar günlerinde saçınıza kılçık örgüsü saç modelini tercih ederek çok daha modern bir görünüme sahip olabilirsin. Ofise giderken saçlarını modern bir şekilde toplamak istiyorsan fularlı saç modellerine göz atabilirsin. 2020 uzun saç modelleri genellikle bu şekilde dikkat çekici modellerden oluşuyor.

Uzun saç modellerine farklı şekillendirici yöntemler kullanarak da doğal görünmesini sağlayabilirsin. Doğal dalgalı uzun saç modelleri ile çok daha modern ve dikkat çekici görünebilirsin. Isı kullanmadan da dalgalı modeli elde etmek mümkün. Banyo yaptıktan sonra hafif nemli olan saçlarını sararak ya da tutamlara ayırıp örerek doğal görünen dalgalara sahip olabilirsin. Özellikle katlı kesimli uzun saç modellerinde dalgalı görünüm çok daha doğal duruyor. Dalgalı saç modellerinde saçın uç kısımlarının çatal gibi görünmemesi için besleyici bakım ürünlerini kullanabilirsin.

Modern Uzun Saç Modelleri 2020

2020 Uzun Saç Modelleri Fikirleri

Uzun saçlara sahip hanımlar saçlarına şekil vermeye üşendiği günlerde yarım topuz modellerini tercih edebilirler. Hayat kurtarıcı saç modellerinden biri olan yarım topuzlar özellikle spor kombinlerle çok yakışıyor. Daha modern bir topuz görünüşü arayışındaysan tüm saçın tepede toplandığı topuz modellerini tercih edebilirsin. Bebek saçlarını yandan ayırarak çok daha dağınık bir stil elde edebilirsin. Özellikle klasik modern görünümler oluşturduğunda bu topuz modeli hayat kurtarıcı saçın olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.