Moda Model

2020 Tesettür Kıyafet Kombinleri

21.12.2019
737
2020 Tesettür Kıyafet Kombinleri

Tesettür kıyafetler yeni sezonun modasında çok daha modern görünen bir çizgiye sahip. Günlük görünümlerinizde biraz daha çiçekli modern görünen etek modellerini tercih edebilirsiniz. 2020 tesettür kıyafet kombinleri biraz daha renkli modellerden oluşuyor. Pudra pembesi, kırmızı ve mavi renkli kıyafetleri tercih ederek çok daha şık görünebilirsiniz. Özellikle yaz sezonunda biraz daha yumuşak tonlarda canlı renkleri tercih edilebilirsiniz. Yeni sezonda gömlekle birlikte kombinlenebilen askılı elbise modelleri tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak krem ya da bej rengi modellerini tercih edebilirsiniz.

Tesettür Kıyafet Kombin Önerileri 2020

Tesettür Kıyafet Modelleri 2020

Yeni sezonda bol kesim gömlek elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Kemerli elbise modellerini tercih ederek çok daha şık görünebilirsiniz. Açık renkli gömlek elbise modellerini siyah şal modellerini tercih edebilirsiniz. Çalışan hanımlar siyah elbise beyaz gömlek ile kombinleyebilirler. Bu sayede çok daha zarif görünebilirsiniz. 2020 tesettür kıyafet kombinleri genellikle biraz daha açık renkli yumuşak modellerini tercih edebilirsiniz. Çalışan hanımlar pudra pembesi ya da pembe tonlarında gömlek ya da bluz modellerini tercih edebilirsiniz.

Bebe mavisi tonlarındaki tunik modellerini de tercih edebilirsiniz. Beyaz pantolon ve beyaz şal modellerini krem rengi ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Kombininizi siyah renkli çanta ve krem rengi çanta ile çok daha şık gösterebilirsiniz. Yeni sezonda biraz daha modern görünen kombinler için krem ya da bej tonlarındaki tesettür elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Şal ve ayakkabı olarak bir iki ton daha açık rengi tercih edebilirsiniz. Spor bir elbise arayışı içerisinde olanlar mor ve lila renkli elbise modellerini tercih edebilirsiniz.

Günlük Tesettür Kıyafet Kombini 2020

2020 Tesettür Kıyafet Kombinleri Öneriler

Yeni sezonda özellikle açık renkli şallarla birlikte çok daha şık görünebilirsiniz. Çalışan hanımlar gömlek tunik modellerini tercih edebilirler. Bol paçalı siyah renkli pantolon modellerini tercih edebilirler. Sandalet ya da spor ayakkabı ile oluşturduğunuz spor kombinleri şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İspanyol paçalı siyah pantolon modelleri de tesettürlü hanımlar arasında çok tercih edilen parçalardan birisi. Modern bir görünüm kazanmak için bu önerileri tercih edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.