Moda Model

2020 Tesettür Abiye Modelleri

21.12.2019
2.455
2020 Tesettür Abiye Modelleri

Düğün, nişan ve mezuniyet gibi etkinlikler artmaya başlayınca yeni sezonun trendleri de belli olmaya başladı. Tesettür abiyelerde de modern görünümlü abiye elbise modelleri çok tercih ediliyor. 2020 tesettür abiye modelleri yeni sezonda biraz daha renkli ve desenli modellerden oluşuyor. Genç hanımlar biraz daha modern görünen abiye elbise modellerini tercih ederek çok daha şık görünen kombinler oluşturabilirler. Tül eklemeleri bulunan abiye elbise modellerini tercih ederek çok daha şık ve modern görünen kombinler oluşturabilirsiniz.

Kadife Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Tesettür Abiye Elbise Önerileri 2020

Özel bir etkinlikte biraz daha sade görünmeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle pudra pembesi tonlarındaki abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. 2020 tesettür abiye modelleri arasından tüllü pelerinli abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Üzerinde taş işlemeleri bulunan abiye elbise modellerini tercih ederek çok daha gösterişli görünebilirsiniz. Bu pelerinli abiye elbise modellerini saten başörtüsü ile birlikte kullanabilirsiniz. Genç hanımlar dantelli tesettür abiye elbise modellerini de tercih ederek çok daha modern bir görünüme kavuşabilirler.

Payetli abiye elbise modelleri tesettürlü hanımlarda çok şık duruyor. Özellikle payetli bordo abiye elbise modelleri düğün ve nişan gibi etkinliklerde çok tercih ediliyor. Biraz daha modern bir hava kazandırmak için belinize tül eklemesi yaptırarak eteğinize modern bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu kombininizi siyah stiletto topuklu ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Açık gri renkli saten abiye elbise modelleri ile çok daha şık ve modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu kombini bej ya da krem tonlarındaki stiletto ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz.

Siyah Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2020

2020 Tesettür Abiye Modelleri Kombin

Yeni sezonda kahverengi renk geçişli abiye elbise modelleri çok tercih ediliyor. Özellikle Sonbahar döneminde bu renklere sahip abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Pul ve payet işlemeleri ile bu elbise modelleri çok şık duruyor. Aynı elbise modelinin buz mavisinden koyu maviye doğru geçişleri bulunan elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Mor tesettür elbise modelleri de yeni sezonda şık görünmek isteyen tesettürlü hanımlar tarafından tercih edilebilir. Bel kısmı taş işlemeli abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.