Moda Model

2020 Patik Örnekleri

09.12.2018
1.941
2020 Patik Örnekleri

Patik Örnekleri genellikle farklı modelleri ve desenleri içinde barındırıyor. Bu da farklı model ihtiyacını aslında arttırıyor. Farklı ve renkli desenler kıyafet uyumu açısından da önemli bir rol taşıyor. Patik örmek biraz emek isteyen bir iş olduğu için çoğu kişi bunu yapmaya çekiniyor. Ama aslında korkulduğu kadar da zor olan bir durum değildir. Emek istediği için ekstra bir zahmet istediğinden uğraştırıcı olarak görünüyor.

Kırsal bölgelerde hava sıcaklığı çok değişken olduğundan özellikle bebekler için en çok tercih edilen parçalar arasında Patik Örnekleri yer alır. Bebekler için yapımı kolay olması saatler içinde ortaya çıkması ve malzeme olarak az kullanılmış olması bir avantaj aslında, bebek patikleri çoğunlukta 1 yaş ve 6 yaşına kadar bebek patikleri işlenir. Yaş büyüdükçe ayak tabanı da büyür ve sizin yaptığınızı beğenmemeye başlayabilir bunun için sade renkler tercih etmenizde fayda vardır.

Örgü patikler o kadar çok çeşide ve modele sahip ki siz de hangisini örüp giyeceğinize karar veremeyebilirsiniz. Tığ işi patik arasında terlikler, babetler ve botlar Tığ işi meydana getirilen hazırlanışı çok güçlük derecesi yüksek bir örnek kullanılmaktadır. Örgü patik örneklerinin üzerinde kullanılan süsleme işleri de önem taşımaktadır.

Patik Modelleri 2020

Renkli patik yapacaksanız birbiri ile uyumlu renkleri tercih edebilirsiniz. Pembe ve mor, mavi ve beyaz gibi renkler çok sık tercih edilen renkler. Patiğinizde ikiden fazla renk çeşidi de kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz renklerin birbirleri ile uyum içerisinde olmasını sağlamak için kolaylıkla uyumlu tonlardan yararlanabilirsiniz.

Patik modellerinde farklı desen ve örnekleri içinde barındırdığı için düz renk modeller desenli olanlar kadar dikkat çekmeyebilir. Bu nedenle desenliler daha çok dikkatleri toplar. İsterseniz karışık renkli bir ip tercih ederek kendiliğinden desen oluşmasını sağlayabilirsiniz. Bu patik modelleri de son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. Üzerine istediğiniz bir çiçek ya da fiyonk figürü yapabilirsiniz.

Evde, misafirlikte her yerde bu patikler ile gezebilirsiniz. Tığ işi örnekleri iyi biliyorsanız çok kolay bir şekilde bu farklı modelleri yapmanız mümkün olur.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.