Moda Model

2020 Örgü Yelek Modelleri

08.12.2018
1.626
2020 Örgü Yelek Modelleri

Örgü Yelek Modelleri özellikle küçük çocuklar ve ileri yaşlardaki hanımların sıklıkla kullandıkları modeller arasında yer alır bu giysiler kış ve bahar aylarının vazgeçilmez modellerindendir. Yelekler soğuk hava şartlarında özellikle de bebeklerin kurtarıcıları olarak düşünülebilir. Çünkü bu modeller sırtı tutarak soğuk geçirmez. Bu sayede olası bir soğuk algınlığı ya da grip gibi bir hastalığı önlemek çok kolay olur, bu nedenle annelerin en çok kullandığı parçalar arasında örgü yelek modelleri bulunuyor.

Örgü Yelek modelleri kişilerin kendilerinin yapabilmesi de mümkündür. Bazı desenleri hanımlar kolaylıkla yapabilir. Bu nedenle de kolay örneklerle başlanarak daha zor modeller denenebilir. Zaten şiş ile örülemiyor ise tığ ile de örülebilir. Farklı desen ve renklerde birçok modelin bulunduğu yelekler aslında hanımların özellikle de ev hanımlarının ev işleri esnasında kullandıkları parçalar arasında yer alır.

Kış aylarının yaklaşması ile ceketlerin, hırkaların ve tabi ki yeleklerin giyilme zamanı yaklaştı. Ancak uzun kıyafetleri giyerek sıkılmak ve birazda hafif gezmek istiyorsanız uzun yelekler tam olarak size göredir. Bol pantolonlar, bol paça jeanler, tişörtler ve daha birçok şey ile kolayca kombinlenen uzun yelekler adeta bir kombin yapıp üzerine iliştirilmek üzere var gibiler. Tığ işi yelekler daha ince modeller oldukları için yazlık yelek olarak nitelendirilebilir. Bu nedenle tığ işinde kullanılan ipler de farklı incelik ve kalınlıktadır.

Yelek Modası 2019

Erkek ve kız bebekler için farklı modelde yelekler derken aslında yeleklerde kullanılan motifler, işlemeler ve desenlerden bahsedebiliriz. Erkek bebekler için bazı araba motifleri kızlar için ise farklı kız çocuk motifleri kullanılabilir. Bazen de bebek isimleri yeleklerin arka kısmında işleme olarak kullanılabilir.

Bebekler için yelek modelleri genellikle şirin ve sevimli modelleri içinde barındırır. Bu da onların ilgisini de çeker ve farklı oyuncaklar ile ilgilenmesine de neden olur. Farklı renkler ve farklı modeller bebek yeleklerinde de her zaman dikkatleri üzerine topluyor. 2020 yılında haroşa modeli yine oldukça tercih edilen modeller arasında yer alacak. Bunun nedeni de oldukça kolay olması ve rahatlıkla yapılabilmesidir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.