Moda Model

2020 Kot Modelleri

06.09.2019
830
2020 Kot Modelleri

Yeni sezonun modasına uyum sağlamak için spor şık kombinleri tercih edebilirsiniz. Spor ve rahat giyimden hoşlanıyorsanız 2020 kot modelleri tam size göre. Bol kesimli pantolonları tercih ederek çok modern görünebilirsiniz. İlkbahar – Yaz mevsimi yaklaşırken yırtık oversized boyfriend pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Crop bluzlerle birlikte bu tür pantolonları kombinleyebilirsiniz. Genellikle açık renkli bluzlerle kot pantolonlarınızı kombinleyebilirsiniz. Eskimiş pantolonlarını keserek şort haline getirebilirsin. Özellikle spor ayakkabılarla birlikte bu kot şortları kombinleyebilirsiniz.

Kot Kombinleri 2020

2020 Kot Kombin Önerileri

Mom jeansler bu yılda da popülerliğini korumaya devam ediyor. Hem kış hem de yaz modasında mom jeansler çok tercih ediliyor. 2020 kot modelleri arasındaki mom jeansleri Sonbaharda kazaklarla kombinleyebilirsin. Yüksek belli pantolon modelleri ile yarım kazak modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle turuncu ve hardal sarısı rengindeki kazaklarla birlikte tercih edebilirsiniz. Uzun boylu hanımlar paçalarını kıvırarak farklı bir stil oluşturabilirler. Ayakkabı olarak da parlak stiletto modellerini ya da babet ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Tamamen spor bir kombin oluşturmak isteyenler kot gömleklerle birlikte kombinleyebilirler. İspanyol paçalı pantolon modelleri ile birlikte oluşturduğunuz kot kombinler tercih edilebilir. Kot modelleri arasında en çok tercih edilen parçalardan birisi de bahçıvan pantolonlar. İçinize yarım bluz giyerek spor bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu kombinle birlikte oldukça sade ve doğal görünen bir makyaj tercih etmelisiniz. Ayakkabı olarak da pudra pembesi, bebe mavisi ya da pastel sarı renginde bir model tercih ederek görüntünüzü renklendirebilirsiniz. Yırtık ve açık renkli askılı kot pantolonlar da yeni sezonun en çok tercih edilen modellerinden olacak.

2020 Kot Modelleri Kombin

Yeni sezonda kot tulum ve elbiseler de çok tercih ediliyor. Özellikle çalışan hanımlar kot elbise modellerini tercih ederek spor ama şık bir görüntü elde edebilirler. Kot elbiseler tesettürlü hanımlar tarafından da tercih ediliyor. Özellikle bol geniş kesimli kot elbiseler tesettürlü hanımlar için ideal. İşlemeli modeller ile eşarbınızı aynı renkte tercih ederek şık kombinler oluşturabilirsiniz. İşlemeli kot tulum modelleri de stiletto ayakkabılar ile kombinlenebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.