Moda Model

2020 Jean Pantolon Kombin Önerileri

21.12.2019
826
2020 Jean Pantolon Kombin Önerileri

Asla eskimeyen modası ve gardıroplarımızın vazgeçilmezi olan jean pantolonlar kombin kolaylığı sayesinde kadınların en sevdiği pantolon modelidir. 2020 jean pantolon kombin önerileri daha bol modellerden tercih ediliyor. Özellikle katlanmış paçalar ve yüksek bel jean pantolonlar dikkat çekerken dar ve yırtık jean pantolonlar popülerliğini koruyor. Renk için klasik olarak mavi hâkim olsa da gri ve beyaz gri açık renkler oldukça tercih ediliyor.

Kot Pantolon Kombin Önerileri 2020

2020 Kış Jean Pantolon Önerileri

Düz beyaz bir tişörtün altına mavi bol bir jean pantolon giyebilirsiniz. Üzerinize alacağınız siyah bir kaban ve siyah bir çizmeyle hem klasik hem de şık bir görüntü çizersiniz. Eğer kaban giymek istemiyorsanız, kalın ve bol bir kazak giyebilirsiniz. Mavi jean pantolonunuzun üzerine açık renkli bir kazak giyip jean ceket giyebilirsiniz. Dar siyah kot jean pantolonunuzun üzerine sweatshirt giyebilirsiniz. Deri ceket ve büyük bir el çantasıyla daha sportif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Mavi dar jean üzerine beyaz sade bir kazak giyebilir ve üstüne yarasa kol bir kazak daha giyebilirsiniz.

Beyaz jean pantolon üstüne krem tonlarında bir kazak giyebilir ve yine açık tonlarda kaban tercih edebilirsiniz. Uzun bir atkı ve büyük bir el çantasıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bol açık mavi mom jean pantolonunuzun üzerine baskılı bir kazak ve açık mavi ya da gri uzun kabanla kombinleyebilirsiniz. 2020 jean pantolon kombin önerileri içerisinde en dikkat çeken parça bol kesim, açık mavi ve yırtık jean pantolon. Bu pantolon üzerine bol, beyaz tonlarında ve sade bir kazak giyebilir ve krem tonlarında bir trençkot giyebilirsiniz.

Spor Kot Pantolon Modelleri 2020

2020 Jean Pantolon Kombin Önerileri

Yırtık, açık renkli jean pantolonunuzun üzerine yatay çizgili uzun kollu tişört giyebilirsiniz. Açık mavi ve bol jean pantolonunuzun paçalarını kıvırıp, üzerine beyaz sade bir tişört giyebilirsiniz. Koyu renkli mom jean pantolonunuzun üzerine renkli askılı body giyebilirsiniz ve siyah bir kemerle kombinizi tamamlayabilirsiniz. Mavi jean pantolonunuzu mavi jean gömlekle kombinlerseniz hem sportif hem de klasik şıklığa ulaşırsınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.