Moda Model

2020 İş Kadınları için Kombinler

21.12.2019
1.015
2020 İş Kadınları için Kombinler

Yeni sezonun modasına uygun giyinmek isteyen hanımlar ofiste de stillerini koruyabilirler. Klasik bir görünümden uzak daha modern ve sade kombinleri tercih edebilirsiniz. 2020 iş kadınları için kombinler arasında yer alan bol kesimli pantolonlar sayesinde çok daha feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Kombininizi o anki mevsime uygun bir şekilde oluşturabilirsiniz. İlkbahar – Yaz sezonunda biraz daha kısa paçalı kumaş pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Krem ya da beyaz renkli bol paçalı pantolonlar çok şık göründüğü için tercih ediliyor.

2020 Sonbahar Kış Ofis Kombinleri

Ofis Kombin Önerileri 2020

Yaz sezonunda biraz daha şık görünmek için açık renkli etek modellerini tercih edebilirsiniz. Soğuk gri tonlarına sahip etek modelleri ile açık renkli gömlekleri birlikte kombinleyerek şık görünen kombinler oluşturabilirsiniz. 2020 iş kadınları için kombinler arasında en popüler tarz siyah beyaz kombinler. Toplantıya katılacaksanız siyah etek beyaz bluz ile çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Daha ciddi bir görüntü elde etmek için blazer ceket kullanabilirsiniz. Makyaj olarak sade ama iddialı bir makyaj tavsiye ediyorum.

Daha günlük bir ofis görünümü için yüksek belli kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Şifon dökümlü bluzlerle birlikte kullanıldığında çok şık görüntüler oluşturuluyor. Daha renkli ve şık bir kombin oluşturmak için pudra rengi bir pantolon tercih edebilirsiniz. Özellikle hafif krem rengindeki şifon bluzlerle kombinlendiğinde çok şık ve modern görüntüler oluşturabilirsiniz. Kombininize ayakkabı olarak krem ya da bej tonlarındaki stiletto ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda kiremit rengine sahip pantolonlar da çok tercih ediliyor.

2020 Klasik Ofis Kombinleri

2020 İş Kadınları için Kombinler Sonbahar

Sonbahar sezonunda biraz daha maskülen görünümleri tercih edebilirsiniz. Takım elbise içerisinde desenli gömlek modellerini kombinleyebilirsiniz. Daha hareketli bir görünüm elde etmek için siyah takım elbise içerisine beyaz desenli gömlek modellerini kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarak da siyah stiletto ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Koyu yeşil takım elbise modelleri de yeni sezonda çok tercih ediliyor. Takım elbisenizin içerisinde beyaz şifon gömlek tercih ederek feminen bir imaj oluşturabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.