Moda Model

2020 En İyi Kısa Saç Modelleri

2020 En İyi Kısa Saç Modelleri

Günlük hayatın temposundan saçınıza ayıracak zamanınız yoksa eğer kısa saç modelleri tam size göre. Özellikle çalışan kadınlar için rahatlık olan kısa saçlar hem kolay şekil alan yapıları hem de ekstra bakım gerektirmeyen yapısı sayesinde çok tercih ediliyor.  2020 en iyi kısa saç modelleri ile hem şık hem de modaya uygun olabilirsiniz. Özellikle keskin yüz hatlarına sahip kadınlara yakışan kısa saç modelleri size daha feminen bir görüntü verecek.

Kısa Saç Önerileri 2020

Sarı Kısa Saç Modelleri

2020 en iyi kısa saç modelleri içerisinde en çok dikkat çeken renk sarı. Biraz klasik gelse de kısa saça yapılan sarı ombreler size çok modern bir hava katacak. En çok karşımıza çıkan model ise uzun kahkül kesim saçın arka kısmını kazıtmak. Saçınızın arka tarafı yerine ön tarafında bir bölgeyi de kazıtabilirsiniz. Eğer saçınızı kazıtmak istemiyorsanız ancak sıradanlıktan kurtulmak istiyorsanız asimetrik kesim yapabilirsiniz. Arkadan öne doğru uzayan bir modeli tercih edebilir ya da sağ/sol tarafı daha kısa olan modellere bakabilirsiniz.

Sarı kısa saç modellerinin dışında platin sarısı, gümüş gibi açık renkler çok moda. Kulak memesi hizasında kesilmiş dalgalı bir saçla vintage bir görünüme kavuşabilirsiniz. Saçınızı sağ ya da sola atarak daha da kabarık bir görüntü elde edebilirsiniz. Kısa kahkül kestirmek yerine uzun kahkül kestirmek yanlardaki kısa saçın görüntüsünü tamamlayacaktır. Eğer yuvarlak yüzlüyseniz saçınızı düz hale getirmenizi öneririz. Kabarık ve kıvırcık saçlar yuvarlak yüz hattınızı daha da ortaya çıkaracaktır.

Modern Kısa Saç Modelleri 2020

2020 En İyi Kısa Saç Modelleri

Kısa saç ve kısa kahkül ile yüz hattınızı daha çok ortaya çıkartabilirsiniz. Bütün saçınızı kısa kestirip dalgalı şekilde de bırakabilirsiniz. Hem doğal görünecektir hem de yüzünüzü ortaya çıkaracaktır. Saç renginiz koyu renklerde ise kulak memesi hizasında kesilmiş saçınızı düzleştirerek kullanabilirsiniz. Saçınızın ön kısmını serbest bırakıp arka kısmını kabartabilirsiniz. Arka ve yan kısımları kazıtıp ya da daha kısa tutup saçınızın üst kısmını dikleştirebilirsiniz ya da bukleler yapıp yüzünüze kahkül gibi sarkıtabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.