Moda Model

2020 Dövme Modelleri

22.12.2019
3.219
2020 Dövme Modelleri

Dövmeler artık herkesin tarzını ve kişiliğini yansıtan modellerden oluşuyor. Farklı bölgelere yapılan anlamlı dövmeler ile çok daha modern bir görünüme sahip olabilirsin. 2020 dövme modelleri kişiliğinizi yansıtan desen ya da anılardan oluşsa da belli popüler tarzları da tercih edebilirsin. Dövme yapımında en çok tercih edilen bölgelerden birisi kol ve bilekler. Bu kısımlar daha az can acıttığı için ilk dövmeler için oldukça tercih edilen bölgelerden birisi. Bileğinize martı ya da kalp atışını temsil eden dövmelerden yaptırabilirsiniz.

Geometrik Dövme Modelleri 2020

Kadın Dövme Önerileri 2020

Kadınlar genellikle biraz daha romantik dövme modellerini tercih ediyorlar. Doğayı çağrıştıran çizimleri vücudunuzun çeşitli bölgelerine yaptırabilirsin. Geometrik bir şekilde çizilmiş olan çiçek dövmeleri kadınlar arasında oldukça popüler. 2020 dövme modelleri arasından kendi vücuduna ve tarzınıza uygun bir çiçeği tercih edebilirsin. Sevdiğiniz bir kitaptan, filmden bir bölümü kolunuza ya da bileğinize işleyerek çok daha anlamlı bir dövmeye sahip olabilirsin. En çok tercih edilen dövme modellerinden birisi de rüya çemberi modeli.

Evcil hayvanlarınızın dövmesini yaptırabilirsin. Omuz ya da göğüs kısmında evcil hayvan dövmesi için en çok tercih edilen bölgelerden. Sırta dövme kadınların en çok tercih ettiği modellerden. Sembolik dilde yazılan dövme modellerini tercih edebilirsin. Sevdiğin ve anlamlı bir kelimeyi sırtına işleyebilirsin. Göğüs arasına yapılan çiçek dövmeleri de çok tercih ediliyor. Özellikle göğüs arasından başlayan ve göğüsün üst kısımlarından devam eden dövme modellerini tercih edilebilir. Geometrik tasarımlı dövmeler de göğüs arası için en çok tercih edilen modellerden birisi.

Ayak Dövme Modelleri 2020

2020 Dövme Modelleri Erkek

Erkekler genellikle biraz daha maskülen görünen dövme modellerini tercih ediyorlar. Geometrik desenlerden oluşan dövmeler erkekler arasında çok popüler. Ayak bileğine de cesur dövmelerden yaptırabilirsin. Vahşi hayvanların geometrik şekilde çizilmiş dövmelerini de tercih edebilirsin. Yeni sezonda biraz daha sert tasarımlardan oluşan dövme modellerini tercih edebilirsin. Sevdiğiniz bir figürü dövme olarak yaptırıp ömür boyu vücudunuzda taşıyabilirsiniz. Özellikle yeni sezonda kendinizi yansıtan dövme modelleri çok tercih ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.