Moda Model

2020 Büyük Beden Yazlık Kıyafet Modelleri

24.12.2019
814
2020 Büyük Beden Yazlık Kıyafet Modelleri

2020 sezonun yazında çok daha renkli ve desenli hareketli kombinler oluşturuluyor. Büyük bedene sahip hanımlar da yeni sezonda çok daha güzel kombinler oluşturabilirsiniz. 2020 büyük beden yazlık kıyafet modelleri elbise, etek ve spor kombin oluşturulan modelleri tercih ediliyor. Yeni sezonda özellikle desenli tişört modellerini tercih edebilirsiniz. Koyu renkli tişörtleri açık renkli kot pantolonlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Günlük kullanım olarak spor kombinler oluşturabilirsiniz. Kombininizi açık renkli ayakkabılarla kullanarak daha spor haline getirebilirsiniz.

2020 Büyük Beden Yazlık Kıyafet Kombinleri

2020 Yaz Büyük Beden Kombinleri

Yeni sezonda özellikle vintage desenli elbise modelleri çok tercih ediliyor. Özellikle kabarık eteğe sahip elbise modelleri ile çok daha şık görünebilirsiniz. 2020 büyük beden yazlık kıyafet modelleri arasından çiçek desenli elbise modelleri çok tercih ediliyor. Hem spor hem de klasik ayakkabı modelleriyle kombinleyerek çok daha şık görünebilirsiniz. Yarım kollu elbise modelleri çok daha şık görünmek için tercih edilebilir. Özellikle etnik desenli elbise modelleri yeni sezonun en çok tercih edilen modellerinden birisi olacak.

Dilerseniz şort ile de çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Açık renkli kot şortların üzerine siyah tişört tercih ederek çok modern ve şık görünebilirsiniz. Havanın biraz daha serin olduğu günlerde üzerinize ince dantel hırka alabilirsiniz. Bol kesimli elbiselerden olabildiğince uzak durmalısınız. Bu elbise modelleri sizi olduğunuzdan çok daha kilolu gösterebilir. Vücuda oturan bölgesel kilolarınızı saklayabileceğiniz elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Kot pantolon kombini yaparken yüksek belli modelleri tercih ederseniz çok daha şık kombinler oluşturabilirsiniz.

2020 Yaz Büyük Beden Kıyafet Modelleri

2020 Büyük Beden Yazlık Kıyafet Modelleri

Yeni sezonda gömlekler de büyük bedenlerde çok tercih ediliyor. Özellikle açık renkli keten pantolonlarla birlikte kombinleyerek çok daha şık ve modern görünebilirsiniz. Koyu mavi gömlek ve bej rengi tonlarında bir şort ile açık renkli ayakkabı modellerini kullanabilirsiniz. Elbise olarak da mavi kumaş üzerinde desenler bulunan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede çok daha dikkat çekici ve modern görünümler oluşturabilirsiniz. Asimetrik kesimli günlük elbise modelleri bu sezon tam da size göre olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.