Moda Model

2020 Abiye Kombinleri

17.08.2020
592
2020 Abiye Kombinleri

Merhaba arkadaşlar. Sizlere düğünlerde, nişanlarda ya da özellikle son dönemlerde ortaya çıkan cinsiyet partisi gibi partilerde giyebileceğiniz, son modaya uygun 2020 abiye kombinleri önerileri yapacağız. Bu partilerin bu kadar artması her ne kadar oldukça gezme isteği uyandırsa da sık sık yeni kıyafet aldığımız için oldukça rahatlatıyor da. Şimdi ise bakalım bu dönemlerde en çok hangi kombinler revaçta en az hangileri revaçta. Yazıya başlamadan söyleyeyim bu dönem genellikle tek renk kombinler ön plana çıkmış durumda. Yani her rengi birbiriyle harmanlayıp kombinlemek yerine daha çok bir ana renk seçiliyor ve o ana rengin etrafında birbirinden farklı en fazla iki renkle kombin yapılıyor. Ancak ön planda olan renk her zaman en sık kullanılması gereken olan renktir ve genelde iki renkle kombin yapılıyor.

2020 Abiye Kombinleri

2020 Abiye Kombinleri

2020 abiye kombinleri yaparken muhtemelen uzun abiye modelleri dikkatinizi çekmiştir. Bu oldukça normaldir çünkü bu dönem özellikle uzun abiye modelleri ön planda. Dekolteyi ise bacak dekoltesi yerine göğüs dekoltesi olan bu modeller oldukça şık bir tercihtir. Eğer boyunuz kısaysa genellikle bizler uzun abiye kombinleri önermiyoruz. Ancak yine de giymek isterseniz dolgu topuk bir ayakkabı giyebilirsiniz. Ayakkabı tabii ki oldukça yüksek olmalı. Ayrıca topuklu ayakkabı giydiğinizde kalçanız daha dik görünür ki bu da dışardan bakıldığında oldukça güzel görünecektir. Uzun abiye giydiğinizde yerleri süpürmesi yerine tam yerde biten modelleri tercih edin. Böylece ayağınız takılıp düşmezsiniz ve gün boyu hareket ederken daha rahat edersiniz.

Tek renk dedik şimdi ondan bahsedelim. Bu kombini örneğin galerimizde de gördüğünüz gibi krem rengi uzun bir abiye modeliyle yapacaksınız. O zaman bu krem rengi abiyenin yakası açık olduğundan bir kolye ile süslemeniz gerekmektedir. Topuklu ayakkabınızda ise yine krem tonlarında ve yansımalı olan ayakkabı modellerini seçebilirsiniz. El çantanızı da aynı renklerde seçebilir ve özellikle saçlarınızı bu abiye kombinine uygun olsun diye topuz yapabilirsiniz. Böyle bir renk kombini yapmak istiyorsunuz ama başka hangi rengi kullanacağınız konusunda kararsız mı kaldınız? İşte bu çok kolay çünkü bu renge sizin de fark ettiğiniz gibi pembe altın gibi bir renk ya da bej gibi daha sade renkler oldukça iyi olacaktır.

2020 Abiye Kombinleri

2020 Tesettür Abiye Kombini

Tek renk demişken günlük kombinlerde de en çok tek renk kombinleri giyenler tabii ki tesettürlülerdir. Bu yüzden son dönemin abiye modasına en rahat uyum sağlayacak kişiler de sizlersiniz. Özellikle yakası kapalı modeller olduğu için kolye gibi takıları takamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak abiyenizin üst kısmı eğer sadeyse ve türbanınızı da sıkı bir şekilde boynunuza bağladıysanız o zaman kolye takmaya hazırsınız demektir. Özellikle büyük kolyeler türbanlı kadınların kombinleri için vazgeçilmezdir. Küpe her ne kadar takamazsanız da broş gibi takılarla da abiyenizi süsleyebilirsiniz.

Galerimizde de gördüğünüz gibi özellikle siyah olan tesettür abiye kombini oldukça şık durmaktadır. Bu sefer tek bir renk kullanılmamış ve gümüş ve siyah kombini şeklinde abiye giyilmiştir. Her ne kadar küpe takınca belli olmayacak olsa da kombininizle uygun bir yüzük takabilirsiniz. Özellikle böyle dar bir modelde oldukça şık görüneceksiniz. Boyu biraz uzun olduğundan dolayı yürürken ve hareket ederken rahat olamayabilirsiniz. Bu yüzden bir terziye gidip boyunu kolayca kısalttırabilirsiniz. Dar bir model olduğundan dolayı tabii ki üzerinize ceket almak da isteyebilirsiniz. Bu yüzden ikinci renk olarak seçtiğiniz gümüş ceket yardımınıza koşacaktır.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.