Moda Model

2020 Vintage Tesettür Modası

15.02.2019
507
2020 Vintage Tesettür Modası

2020 sezonu ile salaş tarzın ön plana çıktığını göreceğiniz gibi aynı zamanda 2018’den itibaren geçmişe dönüş Retro tarz ve Vintage modellerin trend olduğunu da fark etmişsinizdir. Bu trend, özellikle 70 – 80 ve 90’ların esintilerini taşıdığı için geçmişe dönüşü hissetmek birçok yaştan itibaren fark edilebilir durumdadır. Kadınların kalbi moda ile atar. Yeni şeyler keşfetmek modayı takip etmek her kadının sevdiği bir durumdur. Bu nedenle yeni şeyleri keşfedip kendi tarzlarına yansıtmayı da severler. Vintage Tesettür Modası nı da etkileyen bir stil tarzı oldu.

Vintage Tesettür Modası nda bunu en çok yansıtan ürünler arasında elbiseler yer alıyor. Çiçek desenlerinin ve bebe yaka modellerin yer aldığı elbiseler sizleri 80’lere götürüp zamanda yolculuk yapmanıza olanak tanıyor. Duruşunuza farklı bir eda katacak olan elbise modellerinde kendinize ve teninize uygun olarak seçmenizde fayda var. Aynı zamanda uygun renklerdeki eşarp modelleri ile kombinlediğinizde şık ve hoş bir vintage kombini yakalamanız mümkündür.

Çiçekli modellerin yanı sıra puantiyeli ve tül detaylarının yer aldığı modelleri incelemekte de fayda var. Bu nedenle farklı tarz desenlerde kendinize ve zevkinize uygun modelleri bulabilirsiniz. Vintage tasarımlarla spor bir görüntü yaratabileceğiniz gibi aynı zamanda klasik bir görünüm de yakalayabilirsiniz. Volanlı kollar ve yüksek bel uzun etek modelleri özellikle tesettürlü hanımlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

Vintage Modası 2020

Günlük modellerde vintage tarzın aynı zamanda bir Retro esinti yarattığını da görebilirsiniz. Bu nedenle farklılıklar yaratmak ve hoş bir görünüm oluşturmak amacıyla kendi kombininizi oluşturmak kendi stilinizi yaratmak amacı ile rozetler fularlar ya da kemerler kullanarak kombnlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Eşarplarınızda da Retro ya da vintage tarza uygun desenler tercih etmenizde fayda var. Yenilikçi ve işlevsel yapısı ile genişleyen birçok marka bu şekilde eşarplar ve bu tarza uygun modeller üretiyor. Bu nedenle uygun eşarpları bulmak da artık eskisi gibi zor değil. Elbiseler dışında yine farklı şifon detayları bulunan bluzların yer aldığı kombinlere de yer vermenizi önerebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.