Moda Model

2020 Uzun Saç Modelleri

25.02.2019
779
2020 Uzun Saç Modelleri

Uzun Saç Modelleri neredeyse her kadının hayalidir. Saçların uzunluğu ile görünüşü çok önemlidir ve saç uzunluğu konusunda pek çok tercih olduğu gibi o uzunluk durumuna göre de güzel modeller mevcuttur.  Uzun saç her zaman tercih edilen ve sağlıklı olmasına da çok dikkat edilmesi gereken bir saç modelidir. Saç uzunluğu bazen çok etkileyici olabilir ve bunun için işte bazı güzel uzun saç modellerini sunuyoruz.

V Saç Modelleri; Arkadan bakıldığı zaman V harfi gibi bir saç kesimi olan modeldir. Eğer saçları dalgalı olan biriyseniz bu saç kesimi çok uygun olabilir çünkü bu model ile dalgalanan saçlarda doğal ve güzel bir görünüm oluşur.

Yarı Mohawk Saç Modeli; Son birkaç yıldır olan bu model hala popülerliğini koruyacak şekilde durmakta. Saçların bir tarafı kazınarak oluşan bu model saçlarınızı serbest bıraktığınızda belli olmayan ama topladığınız zaman ortaya çıkan bir kesime sahiptir. Duruma, ortama ve istediğiniz ana göre birden saçınızda büyük bir değişim isteyenler için güzel bir model olarak görülebilir.

Saç Modelleri Yeni Sezon

Katlı Saç Kesimi Modeli; Saçlarına hacim katmak isteyenler için ideal bir kesim olan bu model normalde kısa saçlarda kullanılsa da katların uzun olması ile hacimli saçlara sahip olduğunuz gibi saçınızda uzun kalmaya devam edebilir. Eğer saçlarınız kısa zamanda sönmesin istiyorsanız bu model tam size göre bir tercih olabilir.

Kahkül Modeli; Kahkül kestirmek pek çok kadın için merak edilen ama çoğu zaman denemekte karasız kalınan bir model olsa da bu model ile bambaşka bir görünüme sahip olabilirsiniz. Farklı şekillerde oluşturabileceğiniz kahküller ile saçınızı ve tarzınızı tamamen değiştirebilirsiniz.

Afrika Örgüsü Modeli; Farklı renk ve kalınlıklardan oluşan bu model son zamanların tercih edilen modelleri arasında yer almaktır. Kimi zaman tüm saça kimi zaman saçın bir bölümüne uygulanır.

Örgü Topuz Modeli; İlk önce yana doğru örülen saçlar sonradan arkadan topuz yapılarak toplanır ve böylece yanda bir örgü ve arkada birleştiği bir topuz olarak güzel bir model olarak ortaya çıkmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.