Moda Model

2020 Smokin Modelleri

11.03.2019
742
2020 Smokin Modelleri

Klasiklikten yana olan her erkek Smokin Modelleri kullanarak hayatında birçok alanda bu tarza yer veriri. Smokin modellerinde en beğenilen ve her zaman en trend olan model hiç kuşkusuz siyah modellerdir. Renk seçeneklerinin yer aldığı ve aynı zamanda farklı alanlarda kullanılabilecek modellerin yer aldığı birçok tasarım bulunmaktadır. Farklı markaların mağazalarında ve internet mağazalarında ve de marka olmayan birçok yerde de bulunabilir.

Klasik Smokin Modelleri genellikle damatlık olarak kullanılır. Bu modeller arasında da farklı renkler bulunmaktadır. Sadece renk farklılıkları dışında aynı zamanda yaka modellerinde de farklılıklar bulunuyor. 2020 sezonunda açık tonların yer aldığı modeller mevcut. Beyaz, buz mavisi, kirli beyaz, krem rengi gibi tonlarda modeller dikkatleri topluyor. Bu renkler her zaman için her zevke hitap etmese de beğenenler ve kullananların sayısı da epey fazla.

Smokin modellerindeki detaylardan bahsedecek olursak, az önce de bahsettiğimiz gibi yaka modellerinde farklılıklar bulunuyor. Daha dar ve ince yaka modelleri şık ve zarif bir model oluşturuyor. Bu nedenle de ince yaka modellerini tercih etmekte fayda var diyebiliriz. Farklı alanlarda kullanırken de damatlık seçiminde de dar yaka modelleri her zaman için daha şık olacaktır.

Smokin Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Smokin modellerinde kuyruklu seçenekler de mevcut. Kuyruklu modellerin diğer seçeneklere göre fiyatları biraz daha yüksek olmalıdır. Kuyruklu smokin damatlıkları yakalarda kullanılan broşlarla hareketlendirebilirsiniz. Smokinlerde yelek detayı bulunduğu gibi kalın bel kuşakları da kullanılan modeller bulunuyor. Farklı kullanım amaçlarına göre farklı detaylar eklenip çıkarılabilir. Bunlar arasında yelek, kuşak ve papyonlar yer alıyor. Kol düğmeleri ise ekstra bir detay diyebiliriz.

Yakada broşlar, cepte mendil gibi birçok detay smokinlerde yer alır. Spor modellere örnek olarak açık renk modellerin yer aldığı smokinlere yer verilebilir. Bu modeller arasında kol detaylarında ince siyah çizgi şeklinde hareketlendirme yapılarak kullanıma uygun hale getirilenler vardır. Smokininin paçasını dar tercih ederseniz daha spor bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca tek düğmeli olan ceketler dışında çok düğmeli olanlara da yer verilebilir. Hadi inceleyein yeni modelleri;

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.