Moda Model

2020 Rasta Saç Modelleri

07.03.2019
1.036
2020 Rasta Saç Modelleri

Bazı saç modelleri çok beğenilse ve pek çok kişi tarafından tercih edilse bile pek çok beğenen kişi bu modelleri uygulamaya cesaret etmekte zorlanıyor. Rasta Saç Modelleri işte bu modeller arasında bulunanlardan bazılarıdır. Erkek ve kadın fark etmeden herkesin yapabileceği bu model herkese çok yakışmaktadır. Ayrıca son zamanlarda tekrardan moda olan bu modeller oldukça havalı bir görünüme sahip olmanıza olanak sağlamaktalar.

Rasta Saç Modelleri ile ilgili şüpheleriniz var ve denemek de istiyorsanız işte sizlere bir güzel haber var. Kolayca geçici rasta yapabilir ve beğenmezseniz bir daha rasta yapmazsınız hem de evde kendinizin bile kolaylıkla yapabileceği bu modelleri yapması hiçte düşünüldüğü kadar zor değil ama herkese yakışan ve yapılınca sevilen bu modeli büyük ihtimal beğenecek aynı zamanda da kalıcı olarak yapacaksınız veya da kendiniz ara ara geçici rasta yaparak bu modelleri deneyebilirsiniz. Çünkü pek çok kişi rasta nasıl duracak diye rastadan çekinmekten daha çok gerçek rasta yaptırınca saçlarını yıkarken biraz uğraşmaları gerektiği için ve rastadan sıkılınca saçlarını kestirmek zorunda kalacakları için çekiniyorlar. Peki ya rasta modelleri neler derseniz, işte seveceğiniz bazı modeller.

2020 Yeni Trend: Rasta Modası

Bob Rasta Saç Modeli; Rasta deyince herkesin aklına uzun saçlar gelmektedir. Peki ya kısa saçlar ile rasta yapmayı düşündünüz mü? Farklı ve genç bir görünüm için ayrıca güzel bir havaya sahip olmak için yapılabilecek bu model oldukça güzel görünmektedir. Hemde kısa saçlar ile yapılan rastada saçları yıkamak ve saç bakımı çok daha kolay olmaktadır. Eğer rasta yaptırmak istiyorsanız bunun için saçlarınızın uzamasını beklemenize asla gerek yok.

Balerin Rasta Topuzu Saç Modeli; Adeta balerin topuzu şeklinde duran bu model için uzun rastalı saçlarınızı yukarı toplamanız ve rastalarınızı döndürerek büyük bir topuz modeli verebilirsiniz. Bu şekilde adeta bir balerin edası ile toplu ve yüksek bir rasta saç modeline sahip olabilirsiniz.

İki Renk Rasta Saç Modeli; Rasta modelinizde kendi tarzınızı göstermek için iki farklı renk rasta saç modelini deneyebilirsiniz. Böylece saç uçlarınızı saçınızdan farklı bir renge boyayarak saç modelinize hava katabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.