Moda Model

2020 Oysho Takı Modelleri

14.02.2019
1.141
2020 Oysho Takı Modelleri

Oysho Takı Modelleri, farklı alanlarda kullanılan modelleri içinde barındırır. Oysho farklı aksesuarları da içinde barındıran modellerdendir. Birçok alanda kullanılabilecekleri çantalar ve takılar yer alır. Bu şekilde çok fazla kombini tamamlayıcı ürünü içinde barındırıyor. Hanımların özellikle de genç hanımların kullandıkları birçok modelde Oysho aksesuarları sıklıkla kullanılır.

Yüzyıllarca metal ve değerli taşlar ile kombine edilerek normal mücevherat malzemesi olmuştur; ancak kabuk ya da diğer bitki kısımları da kullanılarak takı yapılabilir. arihsel olarak, tasarım ve stil açısından en yaygın etki Asyadan gelmiştir. Takı, geniş bir malzeme aralığından imal edilebilir. Takı yapımında genelde taşlar ,kehribar ve mercan, değerli metaller, boncuk benzeri malzemeler ve kabuklar yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak aynı zamanda Oysho Takı Modelleri nde en çok rastlanan modeller arasında ametis taşı dışında bir de kehribara rastlayabilirsiniz.

Farklı takı koleksiyonlarını bir arada görmenizin mümkün olduğu Oysho ile uygun fiyata şık takılar bulabilir ve bunları istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Oysho Takıları 2020

Bej Oysho Bileklik; Tamamen hasırdan yapılma ve rahat olan bu güzel bileklik üstündeki siyah taşlar ile beraber oldukça şık ve aynı zamanda sade bir görünüm ile bileğinizde olmasından memnun olacağınız bir bileklik.

Çok Renkli Oysho Kolye; Pek çok renten oluşan rengarenk bir kolye olarak yaz aylarında ve özellikle plajda, sahilde çok uygun olarak size yakışacak bu kolye cıvıl cıvıl renkleri ile çok hoşunuza gidecek.

Anahtar Oysho Kolye; Eğer eskiler bir hava katan ve antika görünümlü bir kolye istiyorsanız bu kolye tam size göredir. Uzun zincirden yapılma olan kolyenin ucundaki işlemeli anahtar eski bir kapı veya sandık içinmişcesine boynunuzda değerli bir görünüm ile durarak size farklı ve hoş bir hava katabilir.

Gümüş Oysho Bileklik; Tamamen gümüşten yapılma olan bu bileklik duruşu ile şık elbiselerinizin yanında özel günlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz sizler için oldukça güzel ve şık bir bilekliktir.

Neon Oysho Kolye; Kıvrımlı ve kırmızı neon renkli oldukça canlı görünümü olan yaz ayları için tercih edilebileceğiniz hoş ve uzun bir kolye.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.