Moda Model

2020 Örgü Modası

21.02.2019
1.264
2020 Örgü Modası

Örgü Modası her geçen gün yenilerek ve kendisine yeni modeller katarak 2020 sezonunda karşımıza geliyor. Bu modeller arasında birçok ürün yer alıyor. Hırkalar, yelekler, kazaklar, bereler atkılar ve daha neler neler… Birçok modelin sevilerek kullanıldığı ve örgü modellerin her mevsim karşımıza geleceği aşikar olduğu için örgü, hiçbir zaman önemini yitirmiyor. Farklı modellerin yer aldığı ve aynı zamanda yeni trendlere de ayak uyduran örgü ürünler özellikle kış aylarında herkesin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Örgü Modası, berelerde bu sezon sıklıkla karşımıza geldi. Farklı birçok renk ve modelin bulunması ile şapkalar bu sezon rengarenk modelleri ile kabanların tamamlayıcısı olarak karşımıza geldi. Stil sahibi beyler ve hanımlar için kış modasının en önde gelen parçalarından biri olan örgü kazak modelleri artık ünlü markalarında kış koleksiyonları arasında bulunmaya başladı. Bu nedenle örgü bilmiyorum ya da örgü örmeyi sevmiyorum diyen kişiler için birçok seçenek oluşmaya başladı.

Uzun kıyafetleri giyerek sıkılmak ve birazda hafif gezmek istiyorsanız uzun örgü yelekler tam olarak size göredir. Bol pantolonlar, bol paça jeanler, tişörtler ve daha birçok şey ile kolayca kombinlenen uzun yelekler adeta bir kombin yapıp üzerine iliştirilmek üzere var gibiler.

2020 Yeni Örgü Trendleri

Atkı modelleri her zaman kış aylarında koruyucu olarak görev yapar. Yeri geldiğinde başa sarılarak da kullanılabilir. Aynı zamanda çok fazla çeşidi de vardır. Son dönemde silindir biçiminde örülerek dağılmadan ya da rüzgarlı havalarda uçuşmadan kullanılması için boyna dolanarak kullanılan modeller arasında yer alır. Bu şekilde kullanım kolaylığı da sağlamış olur. İstenilen genişlikte ve uzunlukta yapılabilir.

Örgü boyunluklar arasında tığ işi olan modeller de bulunur. Bunlar için ise daha çok bahar döneminde kullanılır. Bu nedenle farklı modellerini işlemeli ve dantel desenli modellerini sıklıkla tığ işi olarak görebilirsiniz. Hem satın olarak hem de kendinizin yaparak elde edebileceğiniz boyunlukların kullanım kolaylığının olması ve rahatlığı onları kullanışlı bir hediye seçeneği olarak da gösterir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.