Moda Model

2020 Örgü Modası

05.03.2019
1.504
2020 Örgü Modası

Örgü Modası her geçen gün farklı modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Birçok alanda yenilik ve farklılık var. Bu nedenle yeni trendlere ve yeni sezona uygun birbirinden şık ve güzel ürünler ortaya çıkarıyor. Örgü modellerinde artık yapılamayacak hiçbir ürün yok diyebiliriz. Bu ürünler daha çok giyim üzerine olduğu gibi aynı zamanda kullanım alanları için de farklı aksesuarlar yapılabilmektedir. Son zamanlarda penye iplerle yapılan aksesuarlar çok fazla kullanılmaktadır. Minik aksesuar sepetleri, babet şeklinde ev ayakkabıları ya da takıları toplamak amaçlı keseler penye iplerle örülebiliyor.

2020 Örgü Modası penye ipler dışında son zamanların en popüler oyuncak örnekleri olan amigurumiler çok fazla yayılmış durumda. Üstelik bu örgü stili ile yapılmayacak oyuncak neredeyse yok. Farklı birçok oyuncağın yapımı için sayfamız üzerinden de ( https://www.modamodel.net/?s=amigurumi ) örneklere ulaşmanız mümkündür. Yine bunlar dışında örgü modasında küçük bebekler için özellikle de kış aylarında doğan bebekler için yelek modelleri sıklıkla tercih edilir.

Örgü modelleri içinde kazaklar en çok rastladığımız ürünler arasında yer alır. Farklı modeller farklı desenler ve farklı formlarda kazaklar hem kadın hem erkek hem de çocuklar için uygun modeller yer almaktadır. Kış aylarında en çok kullanılan kazak modelleri arasında ise boğazlı kazaklar yer alır. Bu modeller farklı formlarda da karşımıza gelmektedir. Aynı zamanda akıllı ip denilen ip modelleri ile de farklı tasarımlar yaratılabilmektedir.

Örgü Modeller 2020

Örgü modeller arasında elbise etek dışında tığ işi modeller de yer alır. Tığ işi ile yapılan motifler birleştirilerek birçok farklı tasarım ve ürün yaratılarak farklı şekillerde değerlendirilebiliyor. Bu nedenle hanımların daha çok dikkatini çeken bu modeller birçok kişi tarafından kullanılıyor.

Yaz aylarında örgü modelleri kullanmak isteyenler için tığ işi modeller birebirdir. Aynı zamanda büstiyer ya da bikini üstü gibi modelleri örgü ile yapabilir şortlarla kullanılan sahil kombinlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Örgü modelleri arasında yer alan diğer parçalar ise aksesuarlar. Göz bandı, bileklik kolye ve küpe ucu gibi birçok model örgü ile yapılabiliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.