Moda Model

2020 Örgü Bluz Modelleri

26.05.2020
1.013
2020 Örgü Bluz Modelleri

Örgü modası her zaman kendisini yenileyen modellerden oluşuyor. Örgü Bluz modelleri de buna örnek olarak gösterilebilir. Birçok ürünün yer aldığı örgü dünyasında örgü bluzlar dikkat çekmeye başlayan sezon trendleri arasında yer alıyor. Özellikle yaza yaklaşırken yaz ayları için çok şık ve güzel örnekleri içinde barındıran modeller örgü dünyasında farklı bir tarza ve boyuta bürünüyor. Bu nedenle de farklı tasarımların ortaya çıkmasına olanak sağlıyor.

Farklı tasarımların çok fazla arttığı ve tercih edildiği şu dönemlerde örgü modası ile farklı tasarımlara sizler de imza atabilirsiniz. Örgü Bluz modelleri, bol, salaş alt parçalarla kombinlendiği zaman daha çok beğeniliyor. Aynı zamanda büstiyer tarzındaki modeller de örgü bluzlar arasında hoş duranlardan. Bunu gerek giydiğiniz kıyafetlerle ya da kombinlerle gerek ise yaptıklarınızla yani ördüklerinizle gösterebilirsiniz. 2020 sezonunda örgü bikinilerin tekrardan gündeme gelmesi söz konusu. Bu nedenle de örgü bikini modelleri de çok fazla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Bu bikiniler de genellikle güneşlenmek için kullanılıyor.

Örgü bluzların geçiş dönemleri için çok uygun parçalar olduğunu söylemeden geçmemek gerekiyor. Bu nedenle kıştan ilkbahara geçişte ya da yazdan sonbahara geçerken çok fazla tercih edilen örgü bluzlar var. Kruvaze yaka modeller bu sezonun en beğenilen parçaları arasında.

Örgü Bluz Modası 2020 Sezonunun Trendi

Örgü bluzların avantajlarından biri eğer örgü örüyorsanız, istediğiniz modeli istediğiniz tarzda istediğiniz renkte yapabilecek olmanızdır. Bu sayede gördüğünüz ya da istediğiniz modelden örüp beğenerek giyebilirsiniz. Salaş tarzda modeller de farklı kombinler yapılabiliyor. Bu şekilde sokak modasına uygun tarzlar yaratmak da çok kolay olacaktır.

Kısa kollu ve delikli modeller aslında tığ işi ile de yapılabilen modeller arasında yer alır. Bu nedenle de birçok alanda görmek mümkündür. Kaşmir, angora, pamuk gibi ipler ya da örgü yünler seçebilirsiniz. Geniş ya da dar kullanımlı bluzlar içinde birçok model yer alıyor. Aynı zamanda bu bölümde gömlek ya da tişört üzerine kullanabileceğiniz çapraz kullanımlı hırka görünümde örgü bluz modelleri de var.

 

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.