Moda Model

2020 Ombre Saç Modelleri

05.03.2019
1.592
2020 Ombre Saç Modelleri

Ombre Saç Modelleri son zamanlarda görmeye çok alışmaya başladığımız ve en çok sevilenler, tercih edilenler arasında yer almaya başlayan modellerden ki erkekler bile birden ortaya çıkan bu son zamanların saç modelini biliyor. Son yıllardaki popülerliğini devam ettirerek bu yılda popülerliğini koruyacak olan bu model artık ilk zamanlarındaki gibi değil ve her şeyde olduğu gibi ombrede değişime uğruyor. Renkler ve teknikler olarak olan bu değişimler farklı modeller ve tarzlar ortaya çıkarıyor. Şimdi bazı yeni ombre modelleri bu yıl için sizlerle buluşuyor.

Ombre Saç Modelleri arasında ki ters ombre; sıradan ombre tarzının dışına çıkmak ve bir farklılık oluşturmak istiyorsanız eğer bu modeli deneyebilirsiniz. Normalde saç diblerinden koyu renk olarak başlayıp, saç uçlarına doğru açık renklere geçen ombre tekniğinin tam tersini görüyoruz bu modelde ve saç dipleri açık, saç uçları koyu renk alıyor.

Ombre Modası

Eriyen Ombre Modeli;  Ombre için yeni ve daha doğal olan bu modelde normalde normal ombredeki aşamalı geçiş ortadan kaldırılıyor. Aynı standart ombre tarzında koyudan açığa doğru giden saç renginin geçişi oldukça doğal ve saçın rengini aynı erimişcesine gösteriyor. Bu renklerdeki yumuşak geçiş doğal duruştan yana olanlar için ombreyi sevdirebilecek ve tercih edilmesine sebep olabilcek bir seçenek gibi duruyor. Her renk için uygun olan bu modelde sıcak sarı tonlar ile gayet şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Rose Gold Ombre Modeli; Kahve tonları ve kumral renkli saçlardan geçilen rose gold tonunu hiç denediniz mi? Işıltılı duruşu ile çok güzel duran bu model takı ve aksesuar uyumuyla birleşerek çok daha hoşunuza gidebilir. Ayrıca bu ombrede ten renginize göre bir tercih yapmakta güzelliğinizi arttırabilir. Açık tenliler sarı, koyu tenliler pembe yoğunluklu bir seçim yaparak daha iyi bir görünüm elde edebilirler.

Ateş veya Kızıl Ombre Modeli; Eğer uzun bir saçınız varsa ve katlı dalgalı bir saç modeli seviyorsanız, bu ombre modelini denemek isteyebilirsiniz. Kızıldan turuncu ve sarı renklere doğru geçiş yapan bu model oldukça farklı ve çekici bir görünüşe sahip olmanızı sağlayabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.