Moda Model

2020 Haşema Modelleri

16.03.2020
824
2020 Haşema Modelleri

Kapalı hanımların yaz aylarında denizde rahat etmesini sağlayan ve sıklıkla tercih edilen ürünler arasındaki Haşema Modelleri 2020 sezonunda da dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok modelin farklı renk ve detaylarla kullanılması hanımlar için hem şık hem de hoş modelleri bir araya topluyor. Bu modeller arasında çiçek desenleri, tropik desenler ve deniz temalı baskılar sıklıkla yer alanlar arasında. Bu nedenle de renk yelpazesi arasında en çok mavi ve yeşil tonları yer alıyor. Farklı birçok modelin bir arada toplandığı ve birçok modele can veren haşema modelleri yeni sezona damga gibi vuran modelleriyle gelecek.

Birçok ünlü markanın da bünyesine yer alan Haşema Modelleri yeni sezonda çizgilerin yer aldığı modellerle de öne gelecek gibi duruyor. Bu modeller arasında da farklı seçim şansı hanımların eline geçecek. Haşema mayo modelleri de 2020 sezonunda revaçta olacak. Bu tarz mayolarda alt kısım diz hizasında biter. Bu nedenle de yarım tayt, şort; üst için ise kısa kollu tunik tarzı veya kolsuz tunikten oluşarak tamamlanır. Bu şekilde de kullanım alanları vardır. Bone ile tamamlanan bu yarım haşema setleri de güneşlenirken hanımlar için kolaylık ve rahatlık sağlar.

Kumaşın türü ise rahatlığı sağlayan en büyük detaylardan biridir.Tesettür mayo konusunda en önemli konulardan biri kumaşın türüdür. Kumaş türü bu tarz giyimlerde rahatlık açısından da oldukça büyük bir önem taşır. Su tutmayan ve geçirmeyen kumaş olması çok önemlidir. Kumaşın ağırlaşmaması ve üzerinizde rahat durması bir başka önemli detaydır.

 Haşemalarda 2020 Modası

Tesettürlü hanımlar dışında güneşe karşı rahatsızlığı olan hanımlar tarafından da kullanılan haşema modelleri bulunuyor. Haşema mayolar bu modellere en büyük örneklerden biridir diyebiliriz. Birçok modelin bu şekilde kullanıldığı aşikar. Aslında bir marka adı olan fakat halk arasında yerleşerek tesettür mayonun ismini alan haşemalar sağlıksız güneş yanıklarını da engeller.

Haşema tercihinde kumaş seçimi çok önemlidir. Dünya standartlarında en iyi mayo kumaşı oranı %80 polyemid %20 elastan. Bir de süprem denilen daha ince ve likra oranı az modeller uygun fiyatlı bir kapalı mayo satın almak isteyen kadınlar için idealdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.