Moda Model

2020 En Yeni Nişanlık Modelleri

19.02.2019
597
2020 En Yeni Nişanlık Modelleri

Hanımların severek kullandığı ayakkabı türlerinden olan stilettolar hemen hemen her şey ile sağladığı uyumu dantelli abiyelerle de sağlamak mümkündür. Genellikle zarif ve şık bir ayakkabı tercih edileceği için rugan modeller tercih edilebilir. Parlak modeller dantelin matlığını bastırarak daha şık ve zarif bir görüntü oluşturur. En Yeni Nişanlık Modelleri arasında parlak kumaşlar ve parlak detaylar yer alıyor. Bu nedenle göz kamaştırıcı olmak parlak kumaşlarla çok daha kolay ve rahat.

En Yeni Nişanlık Modelleri nde dantelli modeller de dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. Dantelli nişanlık seçimlerinde dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Örneğin dantelli abiyeleri nişan töreninde tercih edecekseniz, kesinlikle renk seçimi beyaz olmamalıdır. Beyaz modeller gelinliklerde zaten yer alacak. Bu nedenle canlı renkler olmasa da soft renklerin seçimi daha iyi olacaktır.

Nişanlık modelleri arasında uzun abiyeler en çok tercih edilen modellerdendir. Bu modeller arasında da balık kesim çok fazla kullanılır. 2018 sezonunda balık modeller 2020 sezonunda ip askıları ve straplez modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gümüş tonlarının kullanıldığı parlak modeller yanında bordo ve lacivert gibi tonlar da sevilen renkler arasında yer alıyor.

Nişanlık Abiye Modelleri 2020

Nişan abiyesi seçerken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Nişanlık Abiye Modelleri çok olduğu için karar aşaması da bir o kadar zor olur ve uzun sürer. Bu nedenle bu uyulması gerekenlere dikkat edilerek istenilen ve uygun abiyeyi seçmek mümkün hale gelir. Nişanlık abiye modellerinde en önemli çeşitlilik de istenilen boyda abiye tercih edilebiliyor olmasıdır. Düğünde genellikle uzun modeller tercih edildiği için bu tarz çeşitlilik gelin adayları için çok büyük bir avantajdır.

Nişan töreni daha sade bir salon veya mekanda yapılacaksa çiçek desenli veya işlemeli modeller tercih edilebilir. Yine küçük çiçekli detaylar ve aksesuarlarla, bu taç da olabilir, kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Nişanlık elbiselerde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kendinizi rahat hissetmeniz ve bunun yanında tabi ki güzel ve şık görünüyor olmanız.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.