Moda Model

2020 Bahar Giyim Modası

26.02.2019
452
2020 Bahar Giyim Modası

Havalar son günlerde her ne kadar soğuk ilerlese de artık kış aylarının sonlarına yaklaşılıyor. Bu da havaların artık ısınacağına ve bahar sezonuna geçiş yapılacağına bir işaret. Bahar aylarına girmekle beraber farklı alanlarda birçok modelin ve 2020 sezonunun enerjik yapısının Bahar Giyim Modası na yansıdığını da görmek kolay olacak. Dinamik ve enerjik yapılı 2020 baharda rengarenk modellerle karşımıza geliyor olacak. Aynı zamanda nüde tonların da kombinleri tamamlamak için çok sık tercih edileceğini belirtmek gerekir.

2020 Bahar Giyim Modası nın trendleri arasında, Bohem Stilden ilham alan tasarımların yer aldığını göreceksiniz. Bununla beraber 70’lerden esinlenen çarpıcı modeller de çok fazla yer alacak. Bu enerjik yapı ile beraber canlı renklerin de gelmesini bekliyoruz. En çok görülenler arasında da kırmızı, turuncu ve yine tamamlayıcı görevdeki pastel tonlar yer alıyor.

Elbise ve eteklerde daha fazla dikkat çeken durumlarda ise asimetrik kesimler ve dökümler oluyor. Yazlık ve açık tonlu dökümlü elbiseler 2020 sezonunda dikkatleri üstüne çekecek gibi görünüyor. Aynı zamanda tüm vücut tiplerine uygun olan dökümlü modeller her hanım için uygun modellerdir. Yine asimetrik kesimli etekler hemen hemen her vücut tipine uyum sağlayarak hoş bir görüntü oluşturur.

2020 Bahar Modası

Farklı birçok desenin yer aldığı giyim stilleri arasında etnik desenler dikkatleri çeken modeller arasında yer alıyor. Değişik modeller yer verilmesi ve bu etnik desenlerin renkleri ile yaz aylarına harika bir hazırlık yapılmış oluyor.

Pantolon tasarımları gelecek sezonda, bol ve dökümlü modeller, yüksek bel kesimlerden oluşuyor diyebiliriz. Ama en vazgeçilmezler arasında yer alan dar paça modeller her zaman hitlerde olmayı başardığı için bahar aylarında da bu tarz modellere rastlamak kolay olacak. /0’lerin esintisi, pantolon modellerinde de yer alacak. Mom jeans modellerinin ince bir kemerle tamamlandığı ve sıklıkla genç kızların tercih ettiği modellerde işleme desenlerine de yer verilerek farklı bir model yaratılma çabasında demek mümkün.

Ama tonların, kırmızı, turuncu ve turkuvaz gibi yeni sezonun moda renkleri ile müthiş uyumları göz kamaştırıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.