Moda Model

2020 Zara Parfümleri

08.02.2020
1.824
2020 Zara Parfümleri

Ünlü giyim markası Zara oluşturduğu kreasyonlarla olduğu kadar parfümleriyle de kadınların gönlünü fethediyor. Büyük ve küçük olarak iki boyda satılan bu parfümler bütün kadınların beğenesini topluyor. Zara parfümleri tene göre kalıcı olabiliyor. Yani bir başkasında tüm gün duran parfüm sizde sadece birkaç saat durabilir. Bu yüzden almadan önce bileğinizde kalıcılığını deneyebilirsiniz. Sık sık indirime giren parfümlerden sizde bir tanesini tercih edebilirsiniz. Dünyada en çok tercih edilen 2020 Zara parfümleri bu yazımızda derledik.

Zara Cashmere Rose

Zara Çiçeksi Parfümler

2020 Zara parfümleri arasında en çok tercih edilen parfümler çiçek kokulu orta notaya sahip parfümler. Zara Cashmare Rose parfümü içerisinde vişne, şakayık ve vanilya kokuları içeren çiçek kokulu parfümlerden birisidir. Eğer çok fazla çiçek kokusundan hoşlanmıyorsanız Zara Jackfruit parfümünü deneyebilirsiniz. Meyveli ve çiçeksi bir kokuya sahip olan parfüm bu yıl piyasaya sürüldü. İncelediğim kadarıyla yapılan değerlendirmelerde oldukça beğenilmiş. Parfümün üst notasında mango, orta notasında şeftali ve alt notasında da misk bulunuyor.

Zara Baharatlı Parfümler

Zara Baharatlı Parfümler

Bazı kadınlar baharatlı kokuları çiçeksi ya da meyveli kokulardan daha çok severler. Baharatlı parfümler biraz daha ağır olduğundan genellikle özel davetlerde kullanılan ya da gece parfümü olarak da bilinirler. Zara Accord N◦ 3 Woody parfümü içerisinde elma, frezya, menekşe yaprağı, sedir ve baharatlar bulunduran bu parfüm 5 üzerinden 4.38 puan almış. Baharatlı parfümlere bir alternatif de Zara Accord N◦ 4 Chypre’dir. Daha çiçeksi ve baharatlı bir kokuya sahip olan parfüm günlük kullanım için gayet uygundur.

Zaranın en başarılı parfümlerinden birisi de 5 üzerinden 4 puana sahip olan Zara Oriental. Çiçeksi meyve kokusu barındıran parfüm mutlaka edinmeniz gereken parfümlerden bir tanesi. Hem kaliteli hem de kalıcı bir parfüm arayışı içerisindeyseniz mutlaka Zara mağazalarına uğramalısınız. Zaranın en yaygın kullanılan parfümlerinden birisi de Fruity parfümü. İçerisinde meyve kokuları bulunan parfüm çok ferah ve temiz bir koku veriyor. Zarada tercih edebileceğiniz parfümlerin listesi bu şekilde. Kendinize en uygun parfümü seçip kullanabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.