Moda Model

2020 Yılbaşına Özel Elbise Kombinleri

22.02.2020
951
2020 Yılbaşına Özel Elbise Kombinleri

2020 Yılbaşına Özel Elbise Kombinleri

Yılbaşına çok az bir zaman kaldı, şimdiden hazırlık yapmaya başladınız mı? Yılbaşı günü için yapılacak çok şey var, arkadaşlarla toplanıp gezmek, sevdiklerinizle güzel bir akşam yemeği yemek, dışarıda vakit geçirmek gibi daha yapılabilecek o kadar çok şey varken, bunları planlamayı son ana bırakmamalısınız. Ve elbette son ana bırakmamanız gereken diğer bir şey ise gün planınıza uygun giyeceğiniz kıyafetiniz.

Birbirinden güzel elbise modelleri varken son ana bırakacağınız seçimleriniz yanlış olabilir ve yılbaşını yanlış tercih yüzünden mutsuz geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden 2020 yılbaşı günü giyebileceğiniz kıyafetler ve uygulayabileceğiniz kolay ve güzel makyajları sizin için araştırdık. Gelin hep birlikte yılbaşı günü nasıl güzel olabiliriz bir bakalım.

Vazgeçilemez Kırmızı

Elbette yılbaşı günleri, neredeyse bizde de bir gelenek gibi olan kırmızı giyinmek önemlidir. Kırmızı rengin hem bütün yıl uğur getireceğine inanılır hem de her zaman olduğu gibi bir kadını olduğundan güzel gösterir.

Beyaz dantelli ince bir kazak, desenli kırmızı etek ve altın ya da gümüş renginde stiletto ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Saçınızı atkuyruğu yapabilir ya da fotoğraftaki gibi su dalgası yapıp önlerden toplayabilirsiniz. Ve elbette böyle dikkat çeken bir kombine hafif bir makyaj yaparak güzelliğinizi tamamlayın.

Siyahın Şıklığı ve Zarafeti

Yılbaşı günü rengarenk giysiler giyilmesi gerekmiyor elbette. Her rengin kendine göre bir zarafeti vardır. Siyah renk her zaman her yerde kurtarıcıdır. Bu siyah altın rengi desenleri olan elbise, yine siyah topuklu bir ayakkabı ile altın rengi çanta kombini sizi harika gösterecek. Bu kıyafete göre, gözlerinizi öne çıkaracak bir makyaj ve kırmızı ruj ile saçınıza yapacağınız bir topuzla yılbaşına hazırsınız.

Renklerin Birbiriyle Uyumu

Gri ve mavinin her tonu birbirine en güzel uyan renklerden biridir.  Örgü model olan gri renkteki çapraz model kazak ve mavi kabarık tül etek ile gri bot, siyah çanta kombini, girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinizde toplayacaktır. Bu kombin ile açık düz saçlar ve sade, göz ve dudakların öne çıktığı bir makyajla harika gözükeceksiniz.

Sadelik İle Yakalanan Güzellik

Yılbaşı günleri illa ki çok ilgi çeken kıyafetler giymek zorunda değilsiniz elbette. Arkadaşlarınızda ya da ailenizle güzel vakit geçirirken yine her yerde giyebileceğiniz bir kombin bu. Beyaz kazağın üstüne giyeceğiniz açık kahverengi panço ile siyah dar pantolon ve uzun çizme, siyah deri çantayı kırmızı renk boyunluk ile tamamlayabilirsiniz. Açtığınız saçlarınız, kırmızı renk rujunuz ve tamamladığınız makyajınızla sade ama harika gözükeceksiniz.

Parlak ve Işıltılı Görünün

Özel davetlerde seçebileceğiniz şık bir elbise. Yıldızlarla süslenmiş krem rengi bu elbiseyi, açık bıraktığınız saçlarınıza takacağınız ince bir saç tokası en güzel aksesuarınız olacaktır.  Koyu gölgeli bir makyaj yaparak yılbaşı günü tüm gözleri üzerinizde toplayın.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.