Moda Model

2020 Yaz Kimono Modelleri

16.02.2020
1.350
2020 Yaz Kimono Modelleri

Japon ulusal giysisi kimono son dönemlerde plajda oldukça popüler bir hal aldı. Pareo ya da şort tişört yerine kimonolar tercih ediliyor. Her model bikini üzerine kolayca kombinleyebilirsiniz. Eğer tatil bavulunuzu yeni hazırlamaya başladıysanız mutlaka bir tane kimono koymalısınız. Her mağazada rahatça kimono modeli bulabilirsiniz. Genellikle kırmızı renkte olan kimonolar çiçek desenlere sahip oluyor. Eğer klasik bir kimono tercih etmeyi düşünüyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. 2020 yaz kimono modelleri çeşitli renk ve desenlere sahip parçalardan oluşuyor.

Kimono Modelleri

Kimono elbiseler fazla kiloları kapatmakta da oldukça işe yarar. Eğer fazla kilolarınız varsa siyah sade kimonoları tercih edebilirsiniz. Siyah sizi daha zayıf gösterecek ve kimono da fazla kilolarınızı saklamak için ideal olacaktır. Yine de canlı renklerdeki işlemeli kimono modellerini de giyebilirsiniz. Askeri desen kimonolar da fazla kilolarınız kapatmak için kullanabilirsiniz. Somon tonlarındaki kimonolar özellikle esmer hanımlara çok yakışıyor. Her bikini modeli ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Tabii ki kimonoları sadece bikini üzerine kullanmayabilirsiniz.

Kimono Kombinleri

2020 Yaz Kimono Modelleri

Kimonolar gömlek elbise olarak da tercih ediliyor. Spor şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız kimono gömlek elbiseleri tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında kimono kıyafetler genellikle şort ile kombinleniyor. Altına spor ayakkabı ya da sandalet tercih edebilirsiniz. Özel bir davete giderken biraz daha elbise formunda olan kimonoları tercih edebilirsiniz. Topuklu ayakkabı ve uygun aksesuarlar ile oldukça şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kimonolar çok rahat ve giyimi oldukça kolay kıyafet parçalarıdır. Yaz aylarında kimonolar günlük ceket olarak da kullanılabilirler.

Uzun Kimono Modelleri

Kimonoları sadece bayanlar tercih etmiyor elbette. Erkekler tarafından da çok tercih ediliyor. Bol gömlek görünümüne sahip olan kimono modelleri dar pantolonlar ile kombinlenebilir. Spor ayakkabı ile tamamlanan spor görünümü fötr şapka modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Uzun demir kolye ile oldukça şık görünebilirsiniz. Kimono ile ofis şıklığını da yakalayabilirsiniz beyler. Kimono altına yazlık topuklu sandalet modelleri ile hanımlar da ofis şıklığını yakalayabilirler. Kimono kıyafetler her ten rengine oldukça uyuyor. Kendinize en yakıştırdığınız bir modeli seçin ve verdiğimiz ipuçlarını kullanarak çeşitli kombinler oluşturun!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.