Moda Model

2020 Topuklu Ayakkabı Modelleri

22.02.2020
4.453
2020 Topuklu Ayakkabı Modelleri

Her kadın ayakkabıyı sever. Hatta bazılarımızın ayakkabı sevgisi öyle fazladır ki koleksiyonunu bile yapanlar var. Ayakkabılar çeşit çeşit olsa da en çok sevilen ve en çok tercih edilen ayakkabı topuklu ayakkabılardır. Topuklu ayakkabılarında çok farklı çeşitleri vardır. Kışlık giyilebilecek topuklu çizmeler, botlar, yazın ve diğer aylarda giyilebilecek açık burunlu topuklular, kalın topuk, ince topuk, stiletto, platform topuk, mantar topuk ve daha fazlasından oluşan binlerce seçenek mevcut. Elbette seçenek bu kadar fazla olunca seçmesi de o kadar zor. Ayrıca her yıl özellikle belli modeller popüler oluyor. Bizde bu yılın ayakkabılarını araştırdık gelin, hep birlikte 2020 yılında moda olacak olan 2020 Topuklu Ayakkabı Modelleri ne bir göz atalım.

Halhallı Golden Ayakkabı

2020 yılında belki de en çok göreceğiniz ayakkabı kendinden halhallı olanlar. Birbirinden güzel rengarenk halhal detayı olan ayakkabılar oldukça ilgi çekici gözüküyor. Gözleri üzerinizde toplamak ve yılın trendini yakalamak istiyorsanız kesinlikle bu ayakkabıyı kaçırmayın.

Lita Ayakkabı

Lita ayakkabı modelleri her kombin ile uyan hem şık hem zarif olan ve her mevsim giyilebilen bir ayakkabı modelidir. Kahverengi ve yine açık kahverengi bağcıklarıyla ve deriden yapılan bu ayakkabı modeli geçen yılın en çok tercih edilenlerinden olduğu gibi bu yıl da oldukça fazla görülecek.

Golden Ve Siyahın Uyumu

Şeritli ayakkabılar da her yıl mutlaka en çok seçilenlerden. Siyah Süet model olan burnu açık ince topuklu bu ayakkabı golden üçgen detaylarla birleşerek çok şık bir görüntüye kavuşmuş. Özel bir günde veya akşam dışarıda giymek için dikkat çekici bir ayakkabı arıyorsanız seçenekleriniz arasına mutlaka bu ayakkabıyı da ekleyin.

Süet İnce Topuklu Ayakkabı

Burnu açık ince topuklu olan bu süet ayakkabıyı topuk kısmındaki bileğe doğru uzanan taşlarla süslenmiş detayı çok farklı bir hava katmış Oldukça şık duran bu ayakkabı ile harika gözükebilirsiniz.

Gümüş ve Kremin Uyumu

Burun kısmı parlak gümüş detaylı olan, bilekten kavrayan krem renkli bu ayakkabı aynı anda hem spor hem de şık gözükmeyi sevenlerin tercih edebileceği türden bir ayakkabı. Topuklu ayakkabı giymek istiyor ama yürüyememekten korkuyorsanız, çok ince ve uzun topuklu olmaması ve farklı tasarımından dolayı bu ayakkabıyı tercih edebilirsiniz.

Şeffaf Topuklu Ayakkabı

Özellikle bu yıl her şeyin, giysiden çantaya ve şimdi de ayakkabının şeffaf olanı çıktı. Bu yıl yine çok sık karşılaşacağımız bir ürün. Şeffaf topuk ve şeritlere sahip açık burunlu bu ayakkabıyı farklı olmayı seviyorsanız tercih edecekleriniz arasına eklemenizi öneririz.

Deri ve Süetin Uyumu

Genelde hep tek çeşit model görürüz, ya sadece süet ya da sadece deri şeklinde olanları. Bu ayakkabı da ise deri ve süeti birleştirerek harika bir uyum elde etmiş. Deri topuk ve ince şeritlere sahip bu süet ayakkabıyı da listenize ekleyebilirsiniz. 2020 Topuklu Ayakkabı Modelleri şimdi inceleyebilirsiniz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.