Moda Model

2020 Tesettür Giyim Modası

22.02.2020
1.525
2020 Tesettür Giyim Modası

Artık her yerden kolayca tesettür elbise modellerine ulaşabiliyoruz. Günümüzde birbirinden farklı modelde üretilen tesettür kıyafetler ile kendi tarzınızı yakalayabilirsiniz. Birbirinden güzel eşarplar, tunik ve elbiseler karar vermenizi zorlaştırıyor. İstediğimiz modeli bulmak artık çok kolay. 2020 tesettür giyim modası nda önceki yıllardan çok farklı olmasa da yine çok şık ve güzel modelleri göreceğiz. Gelin hep birlikte 2020 yılında göreceğimiz birbirinden güzel modellere bir göz atalım.

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

2017 yılında pembenin her tonunu sıklıkla gördük. 2020 yılında da çok göreceğimiz pembe tonlarını giysilerinizde tercih etmelisiniz.  Bahar aylarında giyebileceğiniz bu elbiseyi açık krem tonlarında bir ayakkabı ve yine pembe tonlarda eşarp ile tamamlarsanız harika uyumu yakalamış olacaksınız.

Şıklık

Yeşil ve kahverenginin uyumunu doğanın güzelliğinden biliriz zaten. Bu güzel uyumu kıyafetlerimizde de kullanmalıyız. Gördüğünüz bu yeşil elbise omuz kısmından aşağı dökülen ve uç kısmında beyaz ince dantelle süslenmiş pilesiyle hem şık hem de kibar bir görünüm kazanmış. Ayrıca bu güzel yeşil elbiseyi kahverengi bir eşarp ve yine kahve tonlarında ayakkabı ile kullanmalısınız. Bu modeli 2020 yılında çok göreceğiz gibi. Şimdiden seçecekleriniz arasına eklemeyi unutmayın.

Mavinin Uyumu

Bu yıl çok fazla geleneksel desenlerle işlenmiş kıyafetler gördük. 2020 yılının trendlerinde yine geleneksel modellerle süslenmiş giysiler var. Bebe mavisi olan bu tuniğin kollarında bulunan desenler ve tuniğin boyun kısmındaki ince püskülü ile olan uyumu harika. Tuniğin altına giyebileceğiniz beyaz veya pudra pembesi renginde bir kumaş pantolon ile gümüş renkte bir ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Yine tunik ile aynı tonlarda olan bir eşarp ile güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Spor Tarz Sevenler

Hepimiz zaman zaman spor giyinmeyi severiz. Tesettür modellerde genellikle spor tarzlar da giysiler bulamayız. Ama bu yıl sıklıkla spor tunik ve elbiseleri göreceğiz. Baskılı ve yandan düğmeli olan bu siyah boydan tunikle rahatça hareket edebilir ve spor giyinirken şık da olabilirsiniz. Siyah uzun tunik ile yine siyah eşarp ve spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Canlı Renk Modası -2020 Tesettür Giyim Modası

Rengarenk olmayı sevenlere göre olan bu modeli bu yıl ki seçimlerinize eklemeyi unutmayın. Renkli giysiler giymek sizi de canlandıracaktır. Sade model bir elbise olsa da kol detayları onu öne çıkarıyor. Bu elbiseyi desenli bir baş örtüsü ve açık renk ayakkabı ile tamamlayın ve uyumu yakalayın.

 

Dantelin Zarafeti

Her yerde görmeye alışık olduğumuz dantel, giysilerde kullanıldığında çok kibar ve şık duruyor. Yeşil, bir kadını asil gösteren renktir.  Yeşil, dantel ile birleştiğindeyse uyumu tam anlamıyla yakalamış oluyor. Sizler de şık görünmek istiyorsanız bu harika modele bir göz atın.  Bel bölgesine kadar dantel modeli olan uzun yeşil elbiseyi koyu yeşil ya da siyah bir eşarp ve ayakkabı ile kombinleyerek harika gözükebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.