Moda Model

2020 Şort Mayo Modası

03.07.2018
996
2020 Şort Mayo Modası

Yaz mevsiminin gelmesiyle moda dünyası renkli cıvıl cıvıl bir yaza girdi bile. Bu renklerden erkekler de nasibine düşen payı aldı. Her erkeğin zevkine ve cüzdanına hitap eden modeller piyasada yerini aldı bile. Deniz tatiline gidecek olanlar 2020 şort mayo modası hakkında bir şey öğrenmeden gitmesinler dedik ve en popüler mayoları bir araya getirdik. Erkek mayoları kadın mayoları gibi sürekli bir değişim içerisinde olmasa da renk ve desen açısından çok daha fazla model bulunuyor.

Denizde Giyilecek Sort Mayolar

Mavi, turkuaz, yeşil ve turuncu tonlar bu senenin mayo modasında sıkça karşılaştığımız renkler. Bu renk mayoların deniz, deniz kabuğu, balık tarzı baskılara sahip modelleri de bulunuyor. En çok kullanılan modeller bu şekilde. Eğer baskılı modellerden hoşlanmıyorsanız desenli modelleri tercih edebilirsiniz. Çizgili, baklava desenli modeller bu sene oldukça popüler olan modeller arasında. Eğer boyunuz kısaysa daha kısa şortları tercih etmelisiniz. Uzun şortlar sizi daha da kısa gösterecektir. Kısa şortlar boyunuzu uzun göstermenize yardımcı olacak.

Bagcikli Erkek Sort Mayo Modelleri

2020 Şort Mayo Modası

Koyu ya da esmer tenli iseniz daha canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Böylece kendinizi ön plana çıkararak daha kolay dikkat çekebilirsiniz. Uzun boylu erkekler diz hizasında ve kalça kısmı dar şortları tercih etmelidir. Kısa şortlar uzun boylu erkekleri olduğundan daha uzun gösterebilir ve vücut orantısını bozabilir. Bu yüzden kısa şortları pek tercih etmemelisiniz. Yatay çizgiler bulunan mayolar kalça kısmınızı oldukça geniş gösterebilir. Üzerinde yazılar bulunan şort mayoları tercih edebilirsiniz.

Kırmızı, siyah gibi düz renkler etkileyici görünmenize yardımcı olacaktır. Vintage mayolar sahilde oldukça havalı görünmenizi sağlayabilir. Özellikle parlak kumaştan yapılmış modeller oldukça da rahat. Siyah ve kahverengi renklerdeki vintage mayolar en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Desenli modellerden bahsederken kamuflaj mayoları anmamak olmaz. Erkeklerin militer duygularını ortaya çıkaran bu mayo oldukça beğeniliyor. Maskülen bir görünüm sergilemek istiyorsanız kesinlikle kamuflaj desenli mayoları tercih edebilirsiniz. 2020 şort mayo modası her tarzdaki erkeğe hitap ediyor. Kendi tarzınıza uygun bir mayo bulacağınızdan eminim.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.