Moda Model

2020 Seksi Gecelik Modelleri

22.02.2020
1.347
2020 Seksi Gecelik Modelleri

Gecelik elbiseler sürekli değişerek her sene daha şık modeller ile karşımıza çıkıyorlar. 2020 seksi gecelik modelleri arasında en çok tercih edilen model saten gecelikler. Kırmızı, beyaz ve siyah renkteki saten gecelik elbiseler daha öne çıkıyor. Bu gecelik modelleri arasından dekolteli modelleri tercih edebilirsiniz. Göğüs ya da sırt dekolteleri daha seksi görünmenizi sağlayacaktır. Özellikle fileli gecelik modelleri hatlarınızı ön plana çıkararak daha seksi bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Partnerinizle eğlenceli ve uzun bir gece geçirmek istiyorsanız bu gecelik modelini tercih edebilirsiniz.

Dantelli Gecelik Modelleri

Gecelik elbisesi alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Gecelik elbiseler vücut hatlarını tamamen ortaya çıkardığı için kendi bedeninize uyan bir modeli tercih etmeniz gerekiyor. Eğer kiloluysanız ve partnerinizi etkilemek istiyorsanız daha transparan modelleri tercih ederek kilolarınızı saklayabilirsiniz. Seçtiğiniz gecelik elbisenin vücudunuzu rahatsız etmemesi gerekiyor. Aksi takdirde bütün geceniz mahvolabilir. İnce tülden yapılmış modeller vücudu hiçbir şekilde rahatsız etmez. Aksine vücudunuzda yumuşak bir his duyarsınız.

Siyah Gecelik Modelleri

2020 Seksi Gecelik Modelleri

Siyah renkli seksi gecelikler her sene olduğu gibi bu sene de moda. Siyaha yakın koyu renkleri de tercih edebilirsiniz. Siyah tül gecelikler hatlarınızı belirginleştirdiği için sizi oldukça seksi gösterecektir. Kırmızı geceliklerin yerini siyah gecelikler aldı diyebilirim. Özellikle derin yırtmaçları bulunan siyah tül gecelikler partnerinizin dikkatini çekecektir. Siyah dantel gecelikler bu sene birçok marka tarafından üretildi. Tül geceliklerin yerine çeşitli desen ve işlemelere sahip olan bu model erkekler tarafından da oldukça beğeniliyor.

Beyaz Gecelik Modelleri

Masumiyetin rengi olarak bilinen beyaz bu sene geceliklerde kullanılmaya başlandı. Saten ve dantel kumaşlardan yapılmış olan beyaz gecelikler öne çıkıyor. Pudra renginin bu sene biraz daha öne çıkmaya başladığını söyleyebilirim. Beyaz gecelik modellerinden uzun etekli ve derin yırtmaçlılar özellikle uzun boylu bayanlar tarafından tercih edilebilir. Pudra tonları gecelikler özellikle esmer ten rengine sahip hanımlarda çok yakışacaktır. Sarışın ve beyaz tenli hanımlar ise daha çok siyah ve pembe tonlarındaki gecelikleri tercih etmeliler. Kumrallar gecelik tercihlerini siyah veya beyaz renklerden yapmalılar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.