Moda Model

2020 Payet Modası

19.02.2020
1.061
2020 Payet Modası

Özel gecelerin en pratik yolu şık ve ışıltılı elbiselerdir. 2020 Payet Modası ışıl ışıl bir şekilde yaza da girişin yaptı. Parlak elbiseler her zaman en dikkat çekici modeller arasındadır. Bu modeller de kadınlar arasında çok fazla tercih edilir. Kadınlar dikkat çekici olmayı bulundukları ortamlarda göz kamaştırmayı çok severler ve gözlerin onların üzerinde olmasından hoşlanırlar. Böyle düşünen hanımlar için payetler ve payet detayları tam da bu hanımlara uygundur.

2020 Payet Modası sadece elbiselerde değil aynı zamanda etek ve pantolonlarda da boy göstermeye başladı. Parlak elbise ve eteklerden sonra pantolonlar da bu modaya uyum sağladı. Parlak mini etekleri düşük omuzlu, bohem tarzda bir bluzla tamamlayarak 70’ler havasını yakalamak mümkündür. Payetli pantolonlar ise transparan bluzlar ile kombinlenerek harika bir ikili oluşturuyor.

Payetlerin Kullanım Alanları

2020 Payet Modası sadece elbiselerle gelmedi. Aynı zamanda birçok kıyafette de kullanılarak payetlerin modası giderek yaygın hale gelmiştir. Paltolarda ve kabanlarda da kullanılmaya başlanan payetler daha dinamik ve renkli bir görünüm için farklı modellerle vitrinlerde boy gösterecek.  Gucci ve Valentino’nun tasarımları gibi, bol payetli, bomber ceketler yaz mevsiminde de bayanların üstünde görünmeye devam edecek.

Payet modelleri daha çok davetlerde ve düğün gibi özel günlerde tercih edilir. Ancak moda tasarımcıları payetleri yalnızca gece kıyafetlerinde değil, spor parçalarda bile kullanarak bu trende bambaşka bir yorum da getirdi. 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu defilelerinde yakından incelendiği zaman unutulmaz parçalar arasında Tom Ford’un renkli payetlerle süslü gece elbiseleri de vardı, Chanel’in pırıltılı çizmeleri de, Gucci’nin baştan aşağı payetlerle işlenmiş kreasyonları da… Bu da her zaman olmasa da aslında sokak modasında da kullanılabileceği anlamına gelir. Payetli bir elbise ve ona uyumlu bir çanta ve ayakkabı kombiniyle hemen hazır olabilmek çok kolay bir şekilde mümkün olabilir. Payetli elbise seçilmiş ise altına seçilen ayakkabı onun parıltısını kaybetmeyecek türden bir model olmalıdır. Daha sade ve daha az hareketli bir model tercih edilerek en uygun kombin yapılmış olur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.