Moda Model

2020 Nikah Kıyafetleri

16.02.2020
1.693
2020 Nikah Kıyafetleri

Düğün mevsimi yaz çoktan geldi bile. 2020 nikah kıyafetleri arasında daha çok straplez, spagetti askı ve uzun modeller yer alıyor. 2. baharını yaşayacak olan hanımlar genellikle beyaz ceket ve kumaş pantolon tercih ediyorlar. Bu sene özellikle asimetrik ve dantel işlemeli nikah kıyafetleri gelinliğe benzediği için oldukça tercih ediliyor.

Dantelli Nikah Elbiseleri

Nikah kalabalık bir yerde gerçekleşecekse özellikle balık formundaki payetli elbise tercih edebilirsiniz. Oldukça şık görünerek kolayca dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kilolu hanımların bu model elbiseleri tercih ederken bedenlerine uygun olanını tercih etmesini öneriyorum. Belediye nikah salonunda nikah kıyacaksanız daha sade ve dantel işlemeli elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Sade dantel işlemeli elbise ile saçlarınızı toplu bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

2020 Nikah Kıyafetleri

Kilolu hanımlar kabarık elbise modellerini tercih edebilirler. Özellikle bel detaylı elbiseler sizi daha zayıf gösterecektir. Bu sene kabarık elbiselerin üzerine dantel işlemeler oldukça moda. Bel detayı bulunan böyle bir elbise tercih ederek en özel gününüzde oldukça şık görünebilirsiniz. Saçlarınıza kırık fön ya da dalgalı fön çektirebilirsiniz.

Sade Nikah Elbiseler

Tasarım gelinlik modellerinde ise asimetrik kesimler tercih ediliyor. Özellikle uçuş uçuş etek formu tercih edebilirsiniz. Tasarım nikah elbiselerinde bel kemeri taşlı ve üst kesimi pul elbiseleri oldukça fazla görebilirsiniz. Eğer daha cesur elbise modelleri arıyorsanız dekoltesi bulunan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Elbisenizi seçtikten sonra dikkat etmeniz gereken bazı şeyler bulunuyor.

Örneğin elbiseleriniz ile uyumlu ayakkabı tercih etmelisiniz. Örneğin balık model işlemeli elbise ile beyaz renkte stiletto ve buna uygun takılar kullanabilirsiniz. Eğer kısa boyluysanız platform topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Eğer hareketli bir elbiseniz varsa işlemeli ya da renkli ayakkabı tercih etmemelisiniz.

Dekolteli Elbise Modelleri

Nikah elbiselerinde beyaz renk dışında başka renkler de tercih edebilirsiniz. Elbiselerinizde sarı ve yeşil renkleri tercih edebilirsiniz. Canlı renk elbiselerde özellikle kısa boylu elbiseleri tercih etmelisiniz. Eğer nikahınız için sade elbise tercih ediyorsanız makyajınızı dikkat çekici bir şekilde yapabilirsiniz. Canlı renkteki abiye elbiseler daha sade makyaj ve saç stili ister. 2020 Nikah kıyafetleri galerimize bakarak kendinize en uygun elbiseyi seçebilirsiniz.

2020

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.