Moda Model

2020 Modası Kazak Modelleri

22.02.2020
1.187
2020 Modası Kazak Modelleri

2020 Modası Kazak Modelleri

Soğuk kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan kazaklar, birbirinden farklı tasarımlarla 2020 yılında karşımıza çıkıyor. Her zevke hitap eden bir kazak modeli bulmak mümkün. Kışlık elbiselerinizle kombinleyeceğiniz kazaklar ile hem soğuktan korunmuş olacaksınız hem de kendi stilinizi yansıtmış olacaksınız. Volanlı, yarasa kollu, nakış işlemeli, fırfırlı, örgü kazakların ya da salaş bohem ve yırtmaçlı kazakların çok moda olduğu bu sezonda, zevkinize hitap eden bir kazak modelini mutlaka bulacaksınız. Gelin, 2020yılında moda olan bu kazak modellerini birlikte inceleyelim.

Fırfır Kollu Kazak Modelleri

Farklı kol kesimleriyle karşılaştığımız bu sezonun trend kazakları arasında fırfır kollu kazaklar oldukça moda. Fırfırlı kazaklar arasında, fırfırlı triko kazaklar, balon kollu modeller, Fırfırlı İspanyol kollu kazaklar en çok tercih edilen fırfır kollu kazaklar arasında. Tercih edilen renkler ise, pembe başta olmak üzere, kırmızı, krem, çikolata kahve, haki ve siyah renkler ağırlıklı. Yuvarlak yaka kesimle tercih edilen bu kazaklar, sadelikten uzaklaştırıp,  ilgi çekici bir hava yakalamanızı sağlıyor. Fırfır kollu kazakları kot pantolon veya bol kesim bir pantolonla kombinlerseniz sportif bir tarz elde edebilirsiniz. Deri eteklerle kullanıldığındaysa romantik bir stil katacaktır.

Çan Kollu Kazak Modelleri

Fırfırlı kolların ardından hayatımıza giren çan kollu kazaklar bu sezonun trendlerinden. Özellikle mini etek ve topuklu ayakkabı ile harika kombinler yapabileceğiniz bir kazak modelidir. Tercih edilen renkler ise beyaz, fuşya, gri ve gümüş rengi tonlar olmakta. Çan kol modası o kadar rağbet görüyor ki, kendisini gömleklerde, elbiselerde de karşımıza çıkarıyor.

Yarasa Kollu Kazak Modelleri

Kol kesimlerindeki farklı arayışların sonucunda ortaya çıkan ilginç modellerinden birisi de yarasa kollu kazaklar. Üst üste elbiseler giymek yerine, hem sizi ısıtacak hem de tarzınıza uyacak olan bu kazak modelleri ile kış aylarında gittiğiniz her ortamda gözler üzerinizde olacak.

Uzun Kollu Kazaklar

Elinizi ve parmaklarınızı içerde bırakan bu uzun kazaklar, kullanım açısından pek kolay olmasa da, 2020 yılın favori kazak modelleri arasında yerini aldı. Bu tarz kazaklarda en çok siyah ve koyu tonlar tercih edilmekte.

Salaş Bol Kazaklar

Oversized kazak olarak da bilinen salaş kazaklar, rahatlığa ve şıklığa önem veren kadınların en çok kullandıkları kazak modellerindendir. Salaş kazaklar, tayt ve dar kotlarla harika kombin olmakta. İsteyen bayanlar, pileli uzun etekler ile de rahatlıkla tercih edebilirler.

Örgü Yün Kazaklar

Örgü kazak modelleri kışa en çok yakışan giysiler arasındadır. Özellikle sert ve soğuk bir havanın etkili olduğu bir yerde yaşıyorsanız, kesinlikle yün örgü kazakları kullanmalısınız. Toprak tonları, sarı, krem ve kırmızı renk tonlarındaki örgü kazakların moda olduğu bu sezonda, tayt ya da dar kot pantolonlarınızla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Renkli Triko Kazaklar

Bu yıl rengarenk triko kazaklar ile hem enerjinizi dışa vuracak hem de çok şık bir görünüm elde edeceksiniz. Haki, beyaz, kırmızı, siyah, gri, lila gibi aklınıza gelen birçok renk triko kazaklarda bir renk cümbüşü içinde karşımıza çıkıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.