Moda Model

2020 Mayokini Modası

08.02.2020
848
2020 Mayokini Modası

 

2020 Mayokini Modası birbirinden güzel ve farklı modelleri içinde barındırıyor. 2020 sezonunda en çok tercih edilen modeller arasında olacak. İpli ve püsküllü süslemeler sizi plajlarda daha da havalı gösterecek ve daha da kadınsı bir hava katacak. Hafif kollu bikiniler ise adeta bir kombin yapmışçasına size farklı bir hava katacağı gibi kendi tarzınızı yaratmanıza da olanak sağlayacak modeller arasında yer alıyor. Dantelli ve düğmeli mayo ve bikiniler ise kumsalda ağır görünmek isteyen bayanların tercihi olacak. Bu ağır detaylar sizi hem şık hem havalı hem de oldukça gösterişli bir görünüme sahip kılacak. Ancak bunları taşımak da size düşüyor.

2020 Mayokini Modası tek parça ve örgülü modelleri içinde barındırıyor. Bu senenin en trend modelleri arasında örgü modeller yer alıyor. Farklı modeller farklı işlemeler ve püskül detayları ile dikkat çeken modeller revaçta. 80’lerdeki tek parça mayo fikri tabi mayokiniler için de geçerli. Zaten tek parça olan mayokinilerde 1980 esintisi o döneme ait desenler bolca yer alacak.

Mayokini Çeşitleri

Mayokinilerde en dikkat çeken modellerden biri de baskılı modeller. Oldukça spor bir görünüme sahip olan bu mayokiniler daha çok genç kızların tercihleri arasında yer alıyor. Yazı ve baskılar genellikle düz renklerin üzerinde olup renk tercihleri canlı renklerden oluşuyor. Bu modeller aslında orta yaşlı hanımlar da bunları tercih edebilir. Diğer yandan dekolteli modeller de hanımların gözdesi olan modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle hanımlar hem şortlarla hem de faklı pareolarla kombinleme yapabiliyorlar. Bunun dışında mayokinilerin özelliklerinden biride çabuk kuruyor olması olarak gösterilebilir. Tayt kumaşından elde edilmiş bu mayolar suya girip çıktığınızda oldukça acele kuruma özelliği bulunmaktadır. Bu sayede oldukça acele kuruyabilir ve sudan çıktıktan sonrasında altınıza kot şortunuzu çekip günlük yaşamınıza değişik yerlerde devam edebilirsiniz. Mayokiniler şık ve göz kamaştıran seçenekleri ile sizleri bekliyor. Sorunlu bölgeleri de örtmeyi ihmal etmeyen estetik dizayna sahip mayokinilerin yanı sıra kalçaları normal formundan daha küçük gösteren push-up destekli mayolar da tatil keyfiniz boyunca içinizin ferah olmasını sağlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.