Moda Model

2020 Kimono Modelleri

16.02.2020
1.029
2020 Kimono Modelleri

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran kimonolar bu sezon da oldukça tercih ediliyor. Bu yaz birçok marka kendi model kimonolarını piyasaya sürdü. Japon giysisi olarak bilinen kimono Türk tasarımcılarının da ilgisini çekmeye başladı. 2020 kimono modelleri farklı yaşlardaki bütün kadınlara hitap ediyor. Özellikle salaş görünümü seven bayanlar tercih edebilirler. Kimonoları sahilde bikini üzerine giyerek de kullanabilirsiniz.

Bu sene erkeklere de hitap eden gömlek tarzı kimonolar oldukça tercih ediliyor. Beyler kot pantolon ve spor ayakkabı ile kombinleyerek kimonoları tercih edebilirler. Özellikle spor saat ve güneş gözlüğü kullanarak çok farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

2020 Kimono Modelleri

Kimonolarda en çok tercih edilen renkler mavi ve yeşil tonları. Ancak kırmızı, sarı, beyaz gibi oldukça canlı renkler de tercih ediliyor. Genellikle kimonoların üzerinde çiçek gibi geleneksel işlemeler bulunur. Sade kimono modelleri bulmak biraz zor. Kimonolar genellikle işlemeli ve desenli olarak tercih ediliyor. Kimononun geleneksel görünümünü korumak için saçlarınızı topuz yapabilirsiniz. Kimonoların boy seçeneklerinin bulunması tarzınıza uygun bir model bulmanıza yardımcı olacaktır.

Yeşil Kimono Modelleri

Kimonoları kolaylıkla gündelik yaşantınızda kullanabilirsiniz. Kot pantolon ve spor ayakkabılar ile kombinleyerek spor şık görünüme kavuşabilirsiniz. Şifon kesim kimonolar özellikle orta yaşlardaki bayanlar tarafından çokça tercih ediliyor. Sahile inerken üzerinize geçirmelik bir şeyler arıyorsanız şifon kesim kimonoları tercih edebilirsiniz.

Kimono modellerine göre fiyatları oldukça değişiklik gösterebilir. Ortalama olarak 50 TL’ye çok güzel bir kimono bulabilirsiniz. Kendinize şık bir kimono modeli arıyorsanız etnik detaylar taşıyan modelleri tercih edebilirsiniz. Çeşitli figür ve desenlerdeki kimonolar bu sene daha da popüler olmaya ve tercih edilmeye başladı. Günlük hayatınızda kimonoları tercih ederek kendinize farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

Kimonoları etek yerine pantolonlar ile kombinlemeniz gerekiyor. Bu sayede daha fit ve zayıf bir görünüm elde edebilirsiniz. Kilolu hanımlar kimono kullanarak fazla kilolarını saklayabilirler. Kimono ile etek tercih ettiğiniz taktirde daha kilolu bir görebilirsiniz. 2020 Kimono modelleri her yaştan her kesimden herkese hitap ediyor. Özellikle yeşil renkteki kimonolar oldukça genç görünmenizi sağlayacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.