Moda Model

2020 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

22.02.2020
4.206
2020 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

2020 Katlı Kısa Kesim Saç Modelleri

Kısa saç modelleri ve katlı saç kesimleri doğru yapıldığında ve makyaj ve kıyafetinizle uyum yakaladığında size bambaşka bir güzellik ve hava katabilir. Kısa saç modeli konusunda kararsızsanız, ilk önce yüz şekline en çok yakışan kısa saç modelini bulmakla başlamalısınız. Kadınların stillerini yansıtan detayların başında tercih ettiği saç stili gelmektedir. Her yıl farklı kesim kısa saç modelinin trend haline geldiğini de hesaba katarsak, modayı doğru takip etmeli ve kendimize de en çok yakışan modeli bulup tarzımı oluşturmaya çalışmalıyız.

2020 Kısa Kesim Saç Modası

Rahatlığına düşkün olan bayanların sıkça tercih ettiği kısa saçlar, kolay bakım yapıldığı için de çok popüler. Kısa saç modelleri, özellikle uzun ve orta boylu kadınların tercih ettiği saç modelleri arasında. Kilolu ya da kısa boylu bayanlar için diğer saç modellerinin tercih edilmesi daha uygundur. Uzun saçlarınız yıpranmaya başladı ise, kırılmalar artmışsa veya saçlarınızın yüz şeklinizle uyumlu olmadığına inanıyorsanız biraz marjinal bir karar olsa da artık kısa saç modeline geçme vaktiniz gelmiş demektir. Kısa saç kesimleri arasında öne çıkan modellere bakıldığında pixie saç modeli, küt saç kesimi ve katlı kesim kısa saç modelleri ilk akla gelen modeller arasında. Saçlarınızı daha şık bir görünüm kazandıran bu saç modellerinde kullanabileceğiniz renkler arasında, sarı, kestane, kumral ve siyah gibi renkler idealdir.

Kısa Katlı Bob Kesim Saç Modeli

Bob kesim saç modeli saçların ön kısımlarının uzun, arkaların ise kısa kesildiği saç modelidir. Bu model, her tür saçla rahatlıkla kullanılabilir. Bob kesim yaptırırken, isteyenler öne ve arkalarda hafif bir katlı kesim de tercih edebilirler. Bob kesim saç modeli en çok kalp yüz şekli olan bayanlara uygun bir kesimdir. Bu modelin en çok yakıştığı ünlüler arasında Julia Stiles gösterilebilir.

Katlı Küt Saç Modeli

Modern bir tarz yakalamak isteyen bayanların tercihi olan katlı küt saç modelinde saç kesimi ensede sonlanmaktadır. Kat ile birlikte yapıldığında daha da hoş bir görünüm kazandırır. Kaltı küt saç modelleri en çok oval yüz hatlarına sahip bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu yüz hatlarına sahipseniz kaküllü modeller de uygun olacaktır. Biraz daha dikkat çekici olmak isteyen kadınlar yan kakül kestirebilirler.

Kısa Katlı Pixie Saç Modeli

Bu sezonun en trend saç modellerinden birisi de kısa katlı pixie saç modeli. Pixie saç modeli, saçın ön kısmının uzun bırakılıp, diğer kısımların kısa kestirilmesiyle yapılan bir modeldir. Pixie saç modeli kestirdiğiniz saçlarınıza fazla vakit harcamanıza gerek yok. Kolayca tarayıp hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz. Bu saç modelinin artılarından birisi de sizi çok daha genç göstermesidir.

Yeni Punk Modası

Asi ve çocuksu bir hava veren punk saç modeli, ustura kesimle harika bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Bella Heathcote bu saç modelinin tutkunlarından.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.