Moda Model

2020 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

16.02.2020
2.142
2020 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

Sıcak yaz günlerinin başlamasıyla gözlerimizi güneşten korumak için güneş gözlüğü kullanmaya başladık. Bayan güneş gözlüğü modellerinde oldukça dekoratif ve çeşitli modeller mevcut. 2020 kadın güneş gözlüğü modelleri her tarza ve her zevke hitap edecek şekilde tasarlanmış gözlüklerden oluşuyor. Güneşin bol olduğu bu mevsimde her kadının çantasında mutlaka bir güneş gözlüğü bulunmalı. Şık görünümünüzü korumanızı sağlayacak güneş gözlüğü modelleri ile harika görünebilirsiniz. İnce güneş gözlükleri bize Matrix filmini hatırlatsa da bu sene oldukça popüler.

Kadin Gunes Gozlugu Modelleri

Genellikle koyu renklerde bulabileceğiniz ince güneş gözlükleri bayanlara çok tarz bir görünüm katıyor. Kolye ve diğer aksesuarlarla kolaylıkla kombin edebileceğiniz ince güneş gözlükleri her görünüm için oldukça ideal. Çok geniş güneş gözlüğü sevmeyen bayanlar bu modele kesinlikle bir göz atmalılar. Şeffaf görünümlü eşyalar geçen sene olduğu gibi bu sene de popüleritesini koruyor. Güneşte şeffaf gibi görünen karanlık yerlerde kararan şeffaf gözlükler birçok bayanın ilgisini çekti. Bir çok ünlünün tercih ettiği bu gözlük modelinden mutlaka bir tane almalısınız.

Kadin Tarz Gozluk Modelleri

2020 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

60’ların modası beyaz çerçeveler geri döndü. Eskiden Twiggy ve Audrey Hepburn tarafından oldukça tercih edilen beyaz çerçeveli güneş gözlüğü modellerinin çok değişik tarzlarda bulabilirsiniz. Kalp, yuvarlak ve kare çerçevelerini bulabileceğiniz bu gözlük modeli birçok bayan tarafından tercih ediliyor. Tarz bir görünüm sergilemek istiyorsanız kesinlikle bu güneş gözlüğüne ihtiyacınız var. 2020 yaz sokak modasında da çok sık kullanılan modeller arasında yer alıyor. Günlük kullanımda da rahatça kullanabileceğiniz bu gözlük modelinin ince ve kalın çerçeveli bir çok seçeneği var.

Sarı Lensli Güneş Gözlükleri

Eski Amerikan filmlerinde izlediğimiz sarı lensli gözlükler geçtiğimiz sene moda olmuştu. Bu moda akımı bu sene de devam edecek gibi görünüyor. Her yaşa ve bütçeye hitap eden bu güneş gözlükleri ikonik bir hava veriyor. Her tarza kolayca uyum sağlayan bu gözlük modellerinin genellikle ince çerçeveli olanları tercih ediliyor. Sportif ve klasik bir görünüm elde etmek için bu gözlük modellerinden faydalanabilirsiniz. Ünlü gözlük markası Ray-ban’ın bu modelde birçok gözlüğü bulunuyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.