Moda Model

2020 Gelinlik Ayakkabı Modelleri

08.02.2020
1.041
2020 Gelinlik Ayakkabı Modelleri

Bu senenin modasında geriye dönüş ve retro havaları esiyor. Tabii ki düğünlerde bu moda akımından üzerine düşeni aldılar. 2020 gelinlik ayakkabı modelleri arasında dantel işlemeli, boncuklu ve retro ayakkabı modelleri mevcut. Tabii ki gelinliğinizin modeline uygun olacak bir ayakkabı modeli tercih etmelisiniz. Eğer klasik bir gelinliğiniz varsa pudra tonlarındaki düz gelinlik ayakkabıları gelinliğinizin klasik çizgisini bozmayacaktır. Boyunuz kısaysa platformlu yüksek topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Böylelikle daha uzun boylu görünerek gelinliğinizi daha iyi taşıyabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabı Modelleri

Dantel işlemeli gelinlik ayakkabıları retro bir hava kattığı için bu sene çok tercih ediliyor. Özellikle boncuk ve kurdele işlemeli topuklu ayakkabılar gelinlik de aynı işlemelere sahipse çok şık bir görünüm sunuyor. Eğer böyle bir ayakkabı bulamadıysanız üzülmeyin. Düz beyaz bir ayakkabı alıp üzerine gelinliğinizin işlemelerini yapabilirsiniz. Gelinliğinizde kullanılan boncukları ve dantel işlemeleri silikon tabancası ile ayakkabınızın üzerine işleyebilirsiniz. Böylelikle kendi tasarımınız olan bu ayakkabıyla benzersiz bir gelin olacaksınız.

Klasik Gelinlik Ayakkabı Modelleri

2020 Gelinlik Ayakkabı Modelleri

Eğer daha canlı ve hareketli bir tarza sahipseniz farklı renklerdeki topuklu ayakkabıları da tercih edebilirsiniz. Gelinlikten bağımsız canlı renkli ayakkabıları gelinliğinizin altına giyebilirsiniz. 2020 gelinlik ayakkabı modelleri arasında öne çıkan parçalar arasındalar. Bu sezon düğünlerin modası farklı olabilmek. Renkli ayakkabı modelleri size bu farklılığı sağlıyor. Bebe mavisi, fuşya, pembe tercih edebileceğiniz ayakkabı renkleri arasında. Tabii klasiklerden vazgeçmeyen gelinler de pudra, ten rengi ya da şeffaf topuklu ayakkabıları tercih ederek kendi farklılıklarını kolaylıkla ortaya koyabilirler. Tabii ayakkabının bütün gün boyunca ayağınızda olacağını unutmayalım.

Dolgu Topuklu Gelinlik Ayakkabısı

Sabahtan akşama kadar giyeceğiniz ayakkabının rahatlığı çok önemli. Ayağınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamak istemiyorsanız rahat bir ayakkabı tercih etmeniz önemli. Ayakkabınızın içerisine ayağınıza destek olacak jel desteklerden kullanabilirsiniz. Eğer tüm gün topuklu ayakkabı giyemeyeceğinizi düşünüyorsanız beyaz yüksek spor ayakkabı da tercih edebilirsiniz. Düğün sonuna doğru bu ayakkabıyı giyebilirsiniz. Düğünün hangi mevsimde yapıldığına bağlı olarak açık ayakkabı modellerini de tercih edebilirsiniz. Özellikle sıcak yaz günlerinde tercih edilen bu ayakkabı size çok rahatlık sağlayacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.