Moda Model

2020 Erkek Terlik Modelleri

16.02.2020
1.093
2020 Erkek Terlik Modelleri

Yazın kendini iyice göstermeye başlaması ile birlikte artık ayaklar için rahatlama vakti geldi. Artık kapalı ayakkabılara veda ediyor yolumuza yazlık terlikler ile devam ediyoruz. 2020 Erkek terlik modelleri oldukça rahat ve şık terliklerden oluşuyor. Terlik seçimi yaparken ayaklarınızın en rahat ettiği terlikleri tercih etmelisiniz.

Nike Erkek Terlikleri

Erkek terlikleriniz düz ve parmak arası olmak üzere iki kategoriye ayırabiliriz. Parmak arası terlikler uzun süre giyildiğinde ayakta yaralanmayı bile sağlayabilir. Bu nedenle eğer gününüzün büyük bir kısmını terlik ile geçirecekseniz parmak arası yerine düz terlik modelleri tercih etmelisiniz. Daha uzun süre ayaklarınız yorulmadan terliklerinizi giyebilirsiniz. Eğer gün içerisinde farklı terlikler kullanmak istiyorsanız daha önceki terliğiniz ile aynı model olmayan bir terlik giymelisiniz. Örneğin parmak arası terlik giydikten sonra düz terlik giyebilirsiniz.

Parmak Arası Erkek Terlik Modelleri

2020 Erkek Terlik Modelleri

Terliğin yapıldığı malzemenin terletmeyen türde olması gerekiyor. Bu sayede hem kötü koku oluşumunu hem de bakteri ve mantar oluşumunu engellersiniz. Tüm bedenin yükünü ayaklar taşıdığı için ayak sağlığının göz ardı edilmemesi gerekiyor. Benim önerim plastik olmayan terlikleri tercih etmemeniz yönünde. Plastik terlikler her ne kadar ucuz da olsa ayakta çok ciddi sıkıntılara yol açabiliyor.

Kapalı Erkek Terlikleri

Terlik seçiminde dikkat edilmesi gereken en garip kural ise akşamüstü terlik seçmek. Evet kulağa oldukça garip geliyor. Ancak her adım atışımızda ayak hacmimiz genişler. Bu nedenle günün erken saatlerinde gidip aldığınız bir terlik ilerde size sıkıntılar çıkartabilir. Ayağınızın en geniş haline uygun bir terlik seçerseniz ölçü konusunda daha rahat edersiniz.

Adidas Erkek Terlik Modelleri

Kösele tabanları tercih ederseniz çok daha fazla rahat edersiniz. Terlik deneyeceğiniz zaman tek ayağınıza denemek yerine iki ayağınıza denerseniz çok daha iyi bir sonuç alırsınız. Terliğinizin uç kısmı ile baş parmağınız arasında yarım santimetrelik bir mesafe olması gerekiyor. Eğer kapalı model terlik bakıyorsanız terliğin ucu baş parmağınız ile temas etmemelidir. Erkek terlik modelleri daha önce dediğim gibi iki kategoriye ayrıldığı için pek bir yenilik olmuyor. Genellikle kahverengi, siyah ve yeşil renkteki terlikler tercih ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.